Åbent hus: 6/12 kl. 12:50-13:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02153
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
25.611 / 23.200
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1935
Energimærke
E
Boligareal
116 m2
Grundareal
400 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.172 kr.
Forbrug pr. mdr.
902 kr.

Jægersborg Alle 100, 1.
2920 Charlottenlund

VILLALEJL.
MED HAVE
& ALTAN

Flot renoveret villalejlighed med stor, sydvendt altan og egen have nær Bernstorffsparken.

Lejligheden er placeret på første sal i en klassisk og velholdt villa fra 1935, og er løbende renoveret med stor respekt for den oprindelige stil, så den herskabelige stemning er bevaret. Boligen fremtræder i indflytningsklar stand med store, lyse opholdsrum og ikke mindre end fire gode værelser. Fra entréen er der adgang til en praktisk fordelingsgang, der viser vej til et stilrent indrettet køkken med elementer i hvid højglans. På den anden side af gangen venter en lys og meget rummelig stue med smukke parketgulve, stuklofter og udgang til en dejlig, sydvendt altan med god plads til havemøbler. Soveværelset er ligeledes særdeles rummeligt, og her er det muligt at åbne to glasdøre ud mod den franske altan, så man får masser af lys og luft indenfor. Endelig byder lejligheden på tre fine værelser af varierende størrelse samt et flot og moderne badeværelse med brus.

På førstesalen får I 116 boligkvadratmeter at boltre jer på og dertil kommer to disponible rum i den høje, tørre kælder, der nemt kan indrettes som kontor, gæsteværelse eller andet. Kælderen rummer desuden et fælles vaskerum, et fælles flisebadeværelse med brus samt et mindre depotrum til opbevaring. Når I får nøglerne til lejligheden, får I samtidig fuld brugsret over den charmerende have, der giver masser af plads til boldspil og leg. Her er der både gyngestativ og basket-kurv og en skøn fliseterrasse, hvor fuglesangen og de grønne omgivelser kan nydes i ro og mag.

Lys og velindrettet villalejlighed med en virkelig eftertragtet beliggenhed lige overfor Bernstorffsparken. Her kommer I til at bo på Jægersborg Alle med kort afstand til skoler, institutioner, gymnasium, sportsaktiviteter, mange gode indkøbsmuligheder, Charlottenlund S-togstation og den skønneste badestrand.