Sagsdata

Sagsnr.
JNO01287
Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Brutto / netto
40.155 / 35.533
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1905
Energimærke
D
Boligareal
165 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.833 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.260 kr.

Kristianiagade 4, st. th.
2100 København Ø

LIGE I
AMBASSADE-
KVARTERET


I det fredelige og attraktive ambassadekvarter på Østerbro finder man denne fantastisk flotte lejlighed på 165 velindrettede kvadratmeter. Lejligheden er beliggende i stueplan, men er hævet over gaden, så man undgår nysgerrige blikke, og indretningen byder på alt det, man kan forvente af en klassisk herskabslejlighed. Her er der højt til loftet med dekorative rosetter, smukke trægulve, radiatorskjulere, høje paneler og et ganske betagende lysindfald fra de store, velplacerede vinduespartier. Når I flytter ind i denne skønne lejlighed, bliver I samtidig en del af en velfungerende og økonomisk velfunderet ejerforening, og I kommer til at bo i en meget smuk og palælignende ejendom, der er opført i 1905. Udelivet kan nydes i den store, velholdte gårdhave, der udgør en stemningsfuld oase, hvor solen og nærværet med gode naboer kan nydes ved ejerforeningens haveborde og stole.

Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en imponerende smuk og stilfuld opgang, med tæppe på den hvidmalede trappe og et væld af originale detaljer. Her bliver den herskabelige stemning etableret, og de store forventninger bliver til fulde indfriet, når man træder ind i lejligheden, hvor jakken kan hænges i den nydelige entré. Herfra går man videre ind i to elegante stuer en suite, hvor opholdsstuen er særdeles rummelig med et godt udsyn over kvarteret, mens spisestuen imponerer med klassiske gulve i sildebensparket. Køkkenet er indrettet med elementer og hvidevarer af højeste kvalitet og en hyggelig morgenmadsbar, hvor morgenkaffen kan nydes i ro og mag. Endelig byder lejligheden på et stort, flot soveværelse, et lækkert badeværelse med dobbelt håndvask, bruseniche og materialevalg fra den øverste hylde samt et mindre værelse, der er oplagt som kontor, gæsteværelse eller børneværelse.

Beliggenheden kunne ikke være bedre. Ambassadekvarteret er placeret centralt på Østerbro, så man bor i gåafstand fra Kastellet, Østre Anlæg, Langelinie, cafe- og handelslivet på Østerbrogade, havnefronten ved Toldbod og søerne. Herudover ligger Østerport station med den nye Metro, S-tog og Regionaltog meget tæt på, så man hurtigt kan komme rundt i byen eller til lufthavnen. En herskabslejlighed, man ikke vil gå glip af. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.