Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN08140
Kontant
12.000.000
Udbetaling
600.000
Brutto / netto
48.203 / 42.772
Boligtype
Villa
Opført
1877
Ombygget
2015
Energimærke
B
Boligareal
399 m2
Kælder
54 m2
Grundareal
1.967 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
13.459 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.938 kr.

Sandbjergvej 79
2950 Vedbæk

ROMANTIK
I
VEDBÆK

For jer, der drømmer om at bo i naturskønne og romantiske omgivelser i kystbyen Vedbæk, er denne skønne, stråtækte bolig med indbygget charme og atmosfære det helt rigtige valg. Der er lagt en masse kærlighed og gode kvalitetsmaterialer i boligen, der nænsomt er renoveret med stor respekt for den oprindelige stil. Resultatet er blevet et lyst og stemningsfuldt hjem bestående af 399 boligkvadratmeter og en stor, naturskøn have med masser af plads til både leg, afslapning og mindeværdige stunder omkring bålstedet.

Her bor man helt privat og med gode muligheder for at trække sig tilbage og lade roen indfinde sig i de smukke, grønne omgivelser, men samtidig bliver man hurtigt en del af et helt unikt naboskab, hvor man hjælper hinanden på kryds og tværs. Når man ankomer til adressen, betages man af den særlige stemning, der kendetegner stedet. Den ugenerede og naturskønne have snor sig omkring villaen med hyggelige og solrige kroge og flere private terrassemiljøer, så der er rigeligt med sol fra morgen til aften. Fra hoveddøren er der adgang til en smuk entré, der leder videre ind i en charmerende stue med indbygget pejs. Herfra er der adgang til to lyse og rummelige værelser på den ene side, mens man finder et flot køkken med hvidevarer af højeste kvalitet og utrolig meget hyldeplads. Endelig byder stueetagen på et flot badeværelse med bruseniche og plads til vaskefac., en næsten 88 m2 stor stue, hvor man kan underholde gæster eller blot nyde samværet med de nærmeste, samt en nydelig trappeopgang, hvor en smukt svunget trappe viser vej til første sal. For enden af trappen venter en charmerende opholdsstue med synlige bjælker og et betagende udsyn over den grønne have. Herfra er der adgang til et børneværelse på den ene side, mens den nordlige del af denne etage er forbeholdt det store, flotte forældresoveværelse med udgang til altan, en mellemgang med masser af skabsplads samt et eksklusivt badeværelse med badekar.

Boligen ligger på en af Vedbæks mest attraktive adresser omgivet af Nordsjællands smukke natur og samtidig bare en kort cykeltur fra Vedbæk Skole, indkøbsmuligheder og Vedbæk Station, hvorfra toget blandt andet sætter kurs mod København. Lyder denne fantastiske bolig som jeres nye hjem? Så sæt kurs mod skønne Vedbæk.