Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN08113
Boligtype
Villa
Opført
2011
Energimærke
B
Boligareal
241 m2
Grundareal
1.330 m2
Stuer/Vær./Etager
3/3/2

Kaningårdsvej 24
2830 Virum

NYERE
KLASSISK
VILLA

I det naturskønne Furesøkvarter i Virum finder I denne imponerende, arkitekttegnede villa, hvor en gennemført, klassisk stil på fornem vis forenes med moderne komfort og en særdeles attraktiv beliggenhed. De rene linjer er ført af arkitekt Christian Jeppesen, og selve udformningen er fulgt til dørs af materialer af højeste kvalitet.

Adressen udmærker sig ved at være tilbagetrukket fra den stille villavej, og samtidig er I placeret overordentligt fordelagtigt i forhold til alle områdets topattraktioner. Således er I ganske nær indkøb, pasningstilbud og den meget populære Virum Skole, mens I tillige er tæt på den smukke natur ved Furesø med stisystemer, Næsseslottet og Malmmosen. Villaen præsenterer sig fra indkørslen med en hvid facade, der byder på en markant frontispice, sprossede vinduer, gesimser, rustikhjørner og zinkbeklædte kviste. Hertil står det sorte tegltag skarpt, og som I bevæger jer inden døre, ankommer I til en henrivende hall med åben etageadskillelse til førstesalen. Huset blev opført i 2011, og i stueplan centrerer hjemmet sig om det elegante køkken-alrum, hvor Hanstholm-køkkenet udgør en væsentlig del af æstetikken. I 2019 er dette sågar moderniseret med nye skuffer af egetræ, eksklusive hvidevarer fra Gaggenau samt et vinkøleskab fra 2020. Bordpladerne bidrager også til det stilrene udtryk. Hjemmet udfolder sig over 241 kvadratmeter, og foruden alrummet består stueplan af to skønne stuer med Dinesen-gulve, mens I ligeledes finder et bryggers og et badeværelse. På førstesalen er der etableret tre værelser, endnu et badeværelse – her med både brus og kar – samt et anseeligt walk-in-closet.

Udenfor råder I over en solrig fliseterrasse umiddelbart foran alrummets to dobbeltdøre, og da grunden er anlagt i samarbejde med en dygtig havearkitekt, ses et spændende udeareal, der i kraft af velplacerede bøgehække opdeles i mindre afsnit. Haven såvel som huset er nærmest vedligeholdelsesfri, og endelig har I en dobbeltgarage, hvor en elbil kan oplades.

En smuk og velbeliggende ejendom, som skal opleves.