Åbent hus: 6/12 kl. 10:30-10:50

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02167
Kontant
2.595.000
Udbetaling
130.000
Brutto / netto
10.261 / 9.240
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1939
Energimærke
C
Boligareal
56 m2
Grundareal
10 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.163 kr.
Forbrug pr. mdr.
600 kr.

Bremensgade 19, st. tv.
2300 København S

LEJL. MED
EGEN
HAVE

ÅBENT HUS MED TILMELDING SKAL SKE TIL THZ@JESPERNIELSEN.DK

Lejlighederne på Amager med egne haver er få og i høj kurs. Her kommer en perle, der bliver rift om; Indflytningsklar, solrig have og perfekt placeret i et af Amagers mest attraktive områder hvor caféliv og take-away ligger på hjørnet, metro og stranden kan nås med en spadseretur mens du rammer Christianshavn på mindre end 5 minutters cykeltur.

Virkelig flot og velindrettet lejlighed i en sund og velfungerende ejerforening, hvor du i forlængelse af din private aflukkede have har den moderniserede gård, som byder på skønne og roligefællesmiljøer med mulighed for at rykke grill-selskabet ud til spisebordene og sende de yngste over på den store legeplads. Udover en lejlighed hvor æstetikken spiller, er der naturligvis også styr på praktikken, som får dagligdagen til at køre. Det nye køkken har alt i hårde hvidevarer herunder opvaskemaskine, badeværelset har separat brus, stuen rummer både spisebord og sofa-område, mens ejendommen har fælles vaskeri i kælderen.

Foreningen Bremergården er en lille oase med rigtig godt styr på økonomien. Bremergården byder på det hele. Her får du fælleslokale, stort fællesvaskeri, træningslokale, pulterrum, cykel kælder og hyggelig gård med grillplads, legeplads og spiseområde. Bremergården ligger i den ende af Bremensgade som er delvist lukket, hvilket gør området stille, til trods for den centrale placering i Københavns byliv. For enden af Bremensgade ligger Lergravsparken Metro, og Strandparken er blot 5 minutter derfra på cykel. Kgs. Nytorv og centrum af City er blot 3 stop derfra med Metro eller ca. 10 minutter på cykel.