Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN08153
Kontant
11.495.000
Udbetaling
575.000
Brutto / netto
46.221 / 40.903
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1899
Energimærke
D
Boligareal
198 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
9.013 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.500 kr.

Store Kongensgade 71A, st. 6.
1264 København K

LÆKKERT
TOWN-
HOUSE

Vi har fornøjelsen af, at udbyde dette spændende townhouse i hjertet af København til salg. Jeres nye hjem er perfekt placeret i forhold til hverdagens fornødenheder og fornøjelser med et væld af restauranter, caféer og byens mest eksklusive butikker lige rundt om hjørnet. Nærmiljøet tæller både Kongens Nytorv, Frederiksstaden, Nyhavn og Marmorkirken, mens Kongens Have byder ind med et skønt, grønt åndehul bare syv minutters gang fra adressen.

Boligen befinder sig i baggården og ligger derfor helt roligt og perfekt i forhold til byens pulserende liv. Ejendommen er en klassisk ejendom fra 1899 med smukke detaljer ude som inde. Her får man 198 perfekt indrettede kvadratmeter bolig med en gennemført indretning og godt materialevalg. Når I træder indenfor, finder man hurtigt ud af, at man står i en unik og lækker bolig med indbydende stemning. Boligen har gennemgået en gennemgribende renovering og fremstår yderst vedligeholdt, og alle tiltag er udført med respekt for de originale detaljer. Her er lækre gulve, der strækker sig overalt i boligen, dog med undtagelse af de to moderne badeværelser, der begge er indrettet med mørke klinker på gulvet, bruseniche i glas og væghængt toilet. Videre er her en lækker træ-terrasse der leder tankerne hen på urban-style midt inde i en europæisk hovedstad – cozy living, når det er bedst.

Hjemmets oplagte samlingssted er det super flotte køkken-alrum, hvor man nemt kan dække op til en lækker middag for mange gæster. Endvidere byder boligen på gode og rummelige stuer, pæne og lyse soveværelser samt bryggers med vaskefaciliteter. Dette gennemførte og unikke townhouse er bestemt et besøg værd for den kvalitetsbevidste og kræsne køber. Ring allerede i dag, og aftal tid til en fremvisning.