Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNO01284
Kontant
9.500.000
Udbetaling
475.000
Brutto / netto
38.169 / 33.775
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1907
Ombygget
1942
Energimærke
D
Boligareal
149 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.148 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.100 kr.

Strandboulevarden 58, 2. tv.
2100 København Ø

MIDT PÅ
ØSTER-
BRO

NB! ÅBENT HUS MED TILMELDING – KONTAKT BRIAN SCHULTZ PÅ 26119380 ELLER BS@JESPERNIELSEN.DK

Centralt på Østerbro, i gåafstand til Kastellet, Langelinie, den hyggelige Classens Have, Nordhavnens vinterbad og hyggelige shoppe- og restaurant-muligheder i blandt andet Nordre Frihavnsgade, Østerbrogade og på Bopa plads finder man 149 smukke og velindrettede kvadratmeter. Indretningen byder på alt det, man kan forvente af en klassisk herskabslejlighed med dekorativ stuk, sildebensparket, originale radiatorskjulere og en loftshøjde på 3,13 meter.

Når I flytter ind i denne lejlighed, kommer I til at bo i en smuk palælignende ejendom opført i 1907. Lejligheden og ejendommen er løbende renoveret og moderniseret – senest i 2019-20, hvor blandt andet køkkenet blev re-designet med udgang til nyopført altan og en køkkenø, som samlingspunktet i det store rum. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en smuk og stilfuld opgang med høje paneler og et væld af originale detaljer. Her kan man følge den elegante trappe til anden sal, eller man kan vælge at tage elevatoren. Overtøjet hænger man fra sig i den nydelige entré, der leder videre ind i to elegante stuer en suite med karakteristiske, originale detaljer og et imponerende lysindfald fra de store, sydvendte vinduespartier. Opholdsstuen er lys og rummelig, og spisestuen er indrettet med en indbygget karnapsofa, hvorfra man kan nyde udsigten til Strandboulevardens træer og Heibergs gamle villa. Køkkenet er designet af Haus & Honey fra Rotpunkt og er indrettet med elementer og hvidevarer af højeste kvalitet med skuffer af egetræ, bordplader i Jura Grau marmor og greb fra Brandt Design. Morgenkaffen kan nydes ved den hyggelige køkkenø eller på altanen, hvor der også er mulighed for at dyrke krydderurter. Lejligheden har et stort, flot soveværelse med masser af skabsplads og direkte adgang til lyst badeværelse med både bruseniche og badekar. Endelig er der et gæstetoilet samt et dejligt værelse med indbyggede skabe og fransk altan.

Ejendommen har en god ejerforening, hvor der løbende renoveres på den smukke ejendom, senest med maling af de gamle vinduespartier og installering af nye dørtelefoner. Udelivet kan foruden på altanen nydes i den hyggelige gårdhave. Med til lejligheden hører et kælderrum med gode opbevaringsmuligheder og adgang til en aflåst cykelkælder. Beliggenheden er helt unik. Kvarteret er fredeligt og samtidig bor man lige i nærheden af gode shoppingmuligheder og cafelivet på Østerbrogade. Herudover ligger Nordhavn Station med Metro og S-tog lige om hjørnet, så man hurtigt kan komme rundt i byen eller til lufthavnen. En herskabslejlighed, der bare bør opleves.

Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.