Åbent hus: 24/1 kl. 12:00-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNO01258
Kontant
6.800.000
Udbetaling
340.000
Brutto / netto
26.705 / 23.990
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2016
Energimærke
A2015
Boligareal
102 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.409 kr.
Forbrug pr. mdr.
300 kr.

Trelleborggade 20, 4. mf.
2150 Nordhavn

LYS OG
MODERNE
I NORDHAVN

NB! ÅBENT HUS MED TILMELDING – KONTAKT BRIAN SCHULTZ PÅ 26119380 ELLER PÅ BS@JESPERNIELSEN.DK

Flot oprindelig 4 værelses lejlighed tæt på den fælles tagterrasse.

Hvis drømmen er en lys og velindrettet lejlighed beliggende i den veletablerede del af Nordhavn, så er denne bolig lige det, I søger. Her får I mulighed for at flytte ind i en flot og gennemført lejlighed med stor altan på vest- og nordsiden af bygningen, så I kan nyde udsynet over vandet, mens solen går ned bag byens tage. Beliggenheden er på en gang tæt på alle byens mange tilbud og samtidig dejlig privat, så livet kan nydes ganske ugenert såvel inde som ude. Bare få hundrede meter fra hoveddøren kan I tilgå metrolinjen ved Nordhavn st., og S-tog fra Nordhavn St. kort derfra ligesom skole, pasningstilbud og indkøb nås på rekordtid. Alt hvad hjertet måtte begære af hyggelige caféer, Big Bio, velrenommerede restauranter og spændende specialbutikker er tilsvarende inden for rækkevidde.

Lejligheden er placeret på fjerde sal i en ejendom fra 2016, der er opført med tanke på lavt forbrug, stilrene materialer og høj komfort. Når I får nøglerne til hoveddøren, bliver I samtidig medlem af en veldrevet og økonomisk velfunderet ejerforening, og ejendommen byder desuden på dørtelefon, elevator og en fantastisk, fælles tagterrasse, der frister med masser af sol, en betagende udsigt og ikke mindst hyggeligt samvær med gode naboer. Indenfor er stilen lys og indbydende med gode materialevalg og en stilsikker indretning. Der er intelligent gulvvarme i alle rum og en gennemtænkt og fleksibel planløsning, der gør det muligt at tilpasse lejligheden til Jeres ønsker og behov.

Allerede når I træder indenfor, vil I med garanti lade Jer betage af de smukke, lyse Dinesen gulve, der går fra entréen og ind i det store, lyse opholdsmiljø, hvor køkken, spisestue og opholdsstue er samlet i et. Det stilrene køkken er fra HTH og er udstyret med hvidevarer af højeste kvalitet, mens stuen byder på masser af plads til både spisebord og bløde sofaer. De store vinduespartier sikrer et flot lysindfald i rummet, og to glasdøre gør det muligt at åbne op til altanen, der indgår som en integreret del af boligen i de lyse måneder. Det store soveværelse har indbyggede skabe og tilhørende badeværelse med bruseniche med Grohe Rainshower og væghængt toilet, og dette interiør går igen i lejlighedens andet badeværelse, der har indgang fra entréen. Endelig er der yderligere 1 godt værelse. Det er oprindeligt en 4 værelses lejlighed, og der er derfor mulighed for at etablerer et værelse yderligere som anvist på den alternative plantegning. Hvis I søger en moderne og indflytningsklar lejlighed tæt på både vand og by, så er Jeres drømmebolig lige her.

Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.