Sagsdata

Sagsnr.
JN08151
Kontant
7.495.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
29.390 / 26.517
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1963
Energimærke
C
Boligareal
90 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.005 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.136 kr.

Skodsborgparken 54, 5. tv.
2942 Skodsborg

SJÆLDENT
UDBUDT
ØVERST

Nu udbydes en af de sjældent udbudte penthouse lejligheder på 90 kvm.(BBR), med to store terrasser.

Drømmer du om at vågne med udsigt til trætoppene i Jægersborg Hegn? Så er denne dejlige lejlighed centralt i Skodsborg måske dit næste hjem. Denne type lejlighed er sjældent udbudt, da den udover sin gode beliggenhed øverst i bebyggelsen også tilbyder to meget store terrasser, som fungerer som ekstra stuer i sommermånederne. I ejendommen er der elevator, og der forefindes et fællesvaskeri. Udenfor er der store, grønne områder og under fem minutters gang til boligkompleksets strand.

Fra en rummelig entré med garderobeplads, er der adgang til en lys og rummelig stue med åben pejs samt et flot køkken/alrum. Fra stuen er der udgang til en stor terrasse, hvor den skønne udsigt over Øresund kan nydes. I åben forbindelse med stuen findes det flotte og lyse køkken. Via en fordelingsgang er der adgang til et pænt badeværelse med vaskefac., samt to gode værelser, det ene med skabsvæg og udgang til endnu en stor terrasse, denne med udsigt over Jægersborg Hegn. Endvidere byder lejligheden også på et indbydende gæstetoilet.

Den attraktive beliggenhed ved Strandvejen giver dig under fem minutters gang til både store, grønne områder, vandet og Skodsborg Station, så her får du både naturen helt tæt på og let adgang til alle byens muligheder. Kunne du tænke dig selv at opleve udsigten over Øresund og den lyse atmosfære i lejligheden? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning, så du samtidig kan se de flotte, grønne omgivelser.