Åbent hus: 24/1 kl. 12:40-13:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02072
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
25.515 / 22.950
Boligtype
Villa
Opført
1898
Ombygget
2014
Energimærke
C
Boligareal
150 m2
Kælder
33 m2
Grundareal
906 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/3
Ejerudgift pr. mdr.
5.635 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.025 kr.

Gl Byvej 18
2970 Hørsholm

I HJERTET
AF HØRS-
HOLM

NB: ÅBENT HUS MED TILMELDING. KONTAKT KRISTIAN RØNAA PÅ TLF: 30540502 ELLER PÅ MAIL: KR@JESPERNIELSEN.DK

Hvis I er på jagt efter en klassisk og stilfuld ejendom, der med sin gennemtænkte planløsning udgør den perfekte ramme om den moderne børnefamilie, så er denne villa svaret på jeres drømme. Her får I en flot renoveret bolig beliggende bare seks minutters gang fra Kongevejs Centeret og bare få hundrede meter fra en velrenommeret skole, gode institutioner, legepladser og busforbindelser. Nemmere bliver det ikke.

Villaen er opført i 1898 og rummer 150 velindrettede boligkvadratmeter samt en 33 kvadratmeter stor kælder, der er indrettet med vaskerum, vinkælder samt et disponibelt rum med gode opbevaringsmuligheder. Med i boligpakken hører også en 30 kvadratmeter stor carport samt en dejlig, lukket have med den skønneste, vestvendte træterrasse, hvor til der er en 5 meter lang sort markise, derudover flere hyggelige lækroge og en grøn græsplæne med god plads til både leg og boldspil. Huset er løbende renoveret og moderniseret – senest i 2017, hvor der blev lavet nyt køkken og gæstetoilet, anlagt ny træterrasse og lagt nyt tag. Desuden blev også vinduerne på førstealen skiftet, ligesom hele huset blev isoleret, så det nu fremstår i både flot, indflytningsklar og energirigtig stand.

Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en indbydende entré med lyse klinker på gulvet og god plads til familiens overtøj. Herfra går man videre ind i det store, flotte opholdsmiljø, hvor køkkenalrum og stue er samlet i et. Køkkenet er indrettet med sorte elementer, hvidevarer fra Siemens, quooker, indbygget espressomaskine og lyse trægulve, der fortsætter ind i den lyse og rummelige stue, der byder på en hyggelig, væghængt brændeovn og to småsprossede glasdøre, der gør det muligt at åbne op til den skønne, vestvendte træterrasse, hvor man kan nyde solen og de smukke, grønne omgivelser fra første parket. Stueplanet byder desuden på et flot gæstetoilet, et badeværelse med bruseniche samt et stort soveværelse med skabsplads, mens førstesalen gemmer en nydelig repos samt to gode værelser, der er holdt i samme lyse og tidssvarende stil som resten af huset. En virkelig veldisponeret bolig med en attraktiv beliggenhed og en dejlig, lukket have, der bestemt er et besøg værd.