Sagsdata

Sagsnr.
JNL02264
Kontant
5.250.000
Udbetaling
265.000
Brutto / netto
20.595 / 18.465
Boligtype
Rækkehus
Opført
1942
Energimærke
B
Boligareal
92 m2
Kælder
48 m2
Grundareal
134 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/3
Ejerudgift pr. mdr.
3.989 kr.
Forbrug pr. mdr.
698 kr.

Irmelinsvej 12
2800 Kongens Lyngby

EASY
LIVING
2800

ÅBENT HUS MED TILMELDING. SKRIV TIL MH@JESPERNIELSEN.DK eller SMS på tlf 4089 8899

Med en yderst central beliggenhed i Lyngby byder dette nydeligt istandsatte rækkehus jer velkommen til tre etager, der er lige til at flytte ind i. Glæd jer eksempelvis til gode opholdsmiljøer, tre værelser og en flot kælder. Tilmed venter en skøn, sydvendt have med træterrasse. Velkommen til. I bosætter jer i et børnevenligt område af Lyngby, tæt på Lyngby Sø og med så kort afstand til daginstitutionen, at selv familiens yngste kan klare gåturen derhen. Også skole, indkøb og togforbindelse er tæt på, ligesom I når til centrum efter fem minutter på cykel. Udefra præsenterer ejendommen sig elegant med en hvid facade og rødt tegltag og indenfor åbner I døren op til en bolig, der er blevet gennemgribende renoveret i 2013.

Samtidig er husets charme bevaret, og allerede i entréen træder den originale trappe fra 1942 i karakter ved at kombinere sjæl med rene linjer. Fortsætter I rundturen, ankommer I til et vinkelformet køkken fra 2013 med hvide fronter og integrerede hvidevarer. Induktionskogepladen gør madlavningen nem og træbordpladen sikrer god plads, når børnene skal være med. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, hvor lyset strømmer ind. Karnappen med gulvvarme er den perfekte hyggekrog, og ved siden af fører de franske døre jer ud på terrassen. På førstesalen møder I tre værelser og et toilet, mens badeværelset breder sig i kælderen. Der er kræset for detaljerne med en glasafskærmet bruseniche, to regnbrusere, vaskemøbel med helstøbt håndvask, to armaturer og gulvvarme. Videre kommer I til det rummelige bryggers med synlige bjælker, og til slut finder I et anvendeligt, disponibelt rum, hvor drømmen om walk-in closet kan realiseres.

Udenfor skal sommerdagene nydes på træterrassen fra 2016 og derudover får I et mindre græsareal og plantekasser, mens raftehegnet, der også er fra 2016, omslutter jer og skaber en privat oase.