Åbent hus: 24/1 kl. 13:00-13:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02183
Kontant
8.900.000
Udbetaling
445.000
Brutto / netto
34.986 / 31.515
Boligtype
Rækkehus
Opført
2015
Energimærke
A2010
Boligareal
140 m2
Grundareal
120 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.971 kr.
Forbrug pr. mdr.
566 kr.

Kildegårdsvej 18D
2900 Hellerup

SKØNT
RÆKKE-
HUS

Åbent hus sker med tilmelding til: md@jespernielsen.dkLyst og imponerende eksklusivt rækkehus med skøn sydvestvendt terrassehave. Det er en ganske særlig bolig, som byder velkommen på Kildegårdsvej 18D. Her er der kræset for detaljerne, og man bliver nærmest blæst bagover, når man kommer ind i huset. Det er så anderledes, imponerende og veldisponeret, at det kun sjældent ses.

De 5 rækkehuse fra 2015 ligger gemt bag den bevaringsværdige og meget smukke bygning fra 1898, der tidligere husede Ellehammer Laboratorium. I dag er det dog en anden virksomhed, som benytter bygningen. Rækkehusenes stilrene og moderne arkitektur spiller godt op til Ellehammer Laboratorium og den mindre portnerbolig i samme stil, og skaber et spændende miljø og en stille oase midt i byen. Rækkehuset har en dejlig sydvest vendte terrassehave, der indbyder til hyggelige middage sammen med gode venner og dagens sidste solstråler. Rækkehuset fremstår flot og indbydende udefra, men det er især de indre kvaliteter, der bjergtager en. De 140 kvadratmeter er fordelt på to etager og byder på mange flotte detaljer som eksempelvis de forskudte loftshøjder. Man betages straks af det flotte opholdsmiljø, som er placeret i åben forbindelse med den nydelige og funktionelle entré. Her er der 6,5 meter til loftet og motorstyrede ovenlysvinduer, der sikrer et optimalt lysindfald i rummet. Køkkenet er stilrent og minimalistisk indrettet med hvide, grebsfri elementer og er naturligvis udstyret med alt, som forventes af madlavningens slagmark. Der er god opbevaringsplads under den lange bordplade, så her kan både potter og pander gemmes væk, når de ikke er i brug. Stuen er hjerterummet med smukke, lyse parketgulve, store sydvestvendte vinduespartier og masser af plads til både spisebord og bløde sofaer. Om sommeren slår man glasdøren op til den dejlige terrasse, der er badet i sol fra morgen til aften.
Stueetagen byder desuden på et lækkert soveværelse med indbyggede skabe, et flot og funktionelt brusebadeværelse samt et praktisk bryggers og teknikrum. Fra stuen viser en elegant trappe vej til førstesalens smukke møblérbare svalegang, to gode værelser og endnu et funktionelt brusebadeværelse.

Boligen er i en klasse helt for sig selv, og beliggenheden er lige så attraktiv. Her kommer I nemlig til at bo i et fredeligt og tilbagetrukket kvarter med stor parkeringsplads og kort afstand til gode daginstitutioner og skoler, shopping og offentlig transport. Både skov og vand frister indenfor få kilometer og pendleren vil sætte pris på, at det kun tager få minutter at nå den nærmeste motorvejstilkørsel.