Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02224
Boligtype
Villa
Opført
1935
Energimærke
E
Boligareal
106 m2
Kælder
72 m2
Grundareal
732 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1

Jægersborgvej 36
2800 Kongens Lyngby

GÅAFSTAND
TIL LYNGBY
CENTRUM

Åbent hus tilmelding til ag@jespernielsen.dk eller tlf. 50170020

Dette fine klassiske hus med hvide facader og sort tegltag er beliggende bynært til Lyngby Hovedgades mange spændende specialbutikker, spisesteder, isbarer, Magasin m.v. Desuden kort afstand til offentlig transport med hhv. 850 meter til Lyngby Station og 750 meter til Jægersborg Station.
Fra trappen træder du ind i en fordelingsentré, hvor der er adgang til et lyst badeværelse med brus, et stort soveværelse, et børneværelse og trappe til kælderen. Der er ligeledes adgang fra entreen til husets skønne køkken/alrum og til stuen.

Køkkenet er lyst og åbent til alrum med brændeovn. Dette rum med gennemgående lys bliver helt sikkert rammen om familiens dagligdag – både om vinteren, hvor brændeovnen vil give masser af hygge, og om sommeren, hvor terrassedøren vil stå åben, og terrassen og haven vil være en naturlig forlængelse af huset. Der er god plads til et stort spisebord og det åbne køkken inviterer til timer med både madlavning, middage, kreative stunder og gæster og fester.
I den tilstødende stue, der er adskilt fra alrummet med fine franske døre, kan man trække sig tilbage med en god bog eller for at nyde en filmaften i sofaen. De smukke radiatorskjulere underbygger husets hyggelige stemning.

Soveværelset er stort nok til både store garderobeskabe og en dobbeltseng, og det tilstødende børneværelse er optimalt til mindre børn.
Kælderen på 72 m2 byder på gode muligheder i form af to store lyse rum, der nemt kan fungere som gæsteværelser, teenageværelser eller hjemmekontor. Begge rum har vinduer over jordhøjde, så der kommer dagslys ind, og der kan luftes ordentligt ud. Vinduerne vender ud mod haven. Begge kælderværelser har gulvvarme. Derudover rummer kælderen et stort ældre badeværelse med vaskesøjle, bruser og badekar, et tørt fyrrum med plads til opbevaring og et ekstra opbevaringsrum med udgang til haven via kældertrappen.

Udenfor er huset disponeret med forhave, hvor der er plads til parkering, og en stor dejlig lukket have. Haven er harmonisk lukket af hhv. garage og havemur. Haven har træer bagerst, og rummer mulighed for evt. tilbygning til huset, hvis I ønsker mere plads end husets nuværende 98 m2 stueetage + 72 m2 kælder(Inkl. 8 m2 badeværelse som er med i beboelsesarealet). Ifølge Kommuneplan 2017 må grunden bebygges med 30%, dvs. op til 219,6 m2 bolig + kælderareal.

Kontakt os for at få fremvist denne bolig.