Sagsdata

Sagsnr.
JNL02249
Kontant
4.250.000
Udbetaling
215.000
Brutto / netto
16.629 / 14.976
Boligtype
Villa
Opført
1981
Energimærke
C
Boligareal
152 m2
Grundareal
682 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/3
Ejerudgift pr. mdr.
3.211 kr.
Forbrug pr. mdr.
706 kr.

Nordfrontvej 12
2860 Søborg

VILLA I
FORSKUDTE
PLAN

ÅBENT HUS MED TILMELDING TIL AG@JESPERNIELSEN.DK
Her udbydes nu denne unikke villa, der præsenterer sig med et arkitektonisk, smukt ydre og et spændende indre. Jeres nye adresse bliver Nordfrontvej 12 i Søborg – og her venter jer yderligere en nydeligt anlagt have med solterrasser. De 152 etagemeter fordeler sig over flere forskudte plan, hvilket tilfører en helt særlig atmosfære til hjemmet. Vi begynder rundturen i opholdsmiljøet, hvor køkkenet og stuen er udført i ét, der kan dog etableres et ekstra værelse, hvis behovet er der.

Man vil stadig have et skønt, lyst rum at samles i med udgang til terrassen. Måltiderne fremtrylles i det landligt inspirerede køkken, og retterne kan bringes direkte med ud under åben himmel på terrassen. Stueetagen råder videre over et soveværelse og et badeværelse. Bevæger I jer op på første sal, har I endnu en stue, hvor I let får indrettet jer med de komfortable møbler. Også her kan der etableres et ekstra værelse ved behov. Fra stuen er der udgang til en lækker altan, der strækker sig mod øst og vest. Endelig har I et stort disponibelt rum med badefaciliteter samt et mindre depotrum i kælderen med egen indgang. Haven står flot og er fuldkommen lukket.

Her kan I dase under solen på terrassen eller give jer i kast med andre udendørsaktiviteter på græsplænen. Der er også et stort skur, der kan danne rammen om et godt værksted, musikrum eller andet. I bosætter jer i et skønt område med nem adgang til Herlev bymidte, mens der ligger en daginstitution og dagligvarebutik i kort gåafstand fra adressen. I finder skole og Herlev Station under tre kilometer væk, og skal I videre ud i landet, kan I hurtigt komme på motorvejen. Alt i alt en interessant villa, som vi glæder os til at fortælle meget mere om – ring og bestil en fremvisning allerede i dag.