Sagsdata

Sagsnr.
JNC02173
Kontant
8.500.000
Udbetaling
425.000
Brutto / netto
33.417 / 30.101
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1933
Energimærke
C
Boligareal
142 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.677 kr.
Forbrug pr. mdr.
630 kr.

Hyldegårdsvej 56, 3. th
2920 Charlottenlund

NEW
YORKER
STIL

Åbent hus sker med tilmelding til: md@jespernielsen.dk.

Lys og moderne lejlighed med privat tagterrasse, der med sine 142 velindrettede kvadratmeter placerer sig i den eksklusive ende af skalaen. Her får I ikke alene en imponerende flot og indflytningsklar bolig i to etager, I får også en privat tagterrasse med en ganske betagende udsigt, som på de klare dage rækker helt til lufthavnen. Lejligheden er beliggende på 3. sal i en godt vedligeholdt og veldrevet ejendom fra 1933. Her kommer I til at bo i hjertet af Charlottenlund, bare få skridt fra hyggelige caféer og gode indkøbsmuligheder og ikke langt fra S-togsstationen, Dyrehaven, Charlottenlund Fort og Øresund. Foreningen byder også på privat parkering, hyggelig gårdhave med legeplads.

Den gennemtænkte planløsning giver jer fuldt udbytte af hver eneste kvadratmeter. Den indbydende entré fungerer også som fordelingsgang og er udstyret med flere garderobeskabe, så familiens overtøj nemt kan gemmes af vejen. Stilen er lys og minimalistisk med flotte, lyse plankegulve og gode materialevalg overalt. Fra entréen er der adgang til et flot og stilrent køkkenalrum, der er placeret i åben forbindelse med en hyggelig opholdsstue. Køkkenet er indrettet med matsorte elementer og hvidevarer af høj kvalitet, mens stue giver god plads til både spisebord, bløde sofaer og en elegant trappe, som viser vej til overetagen. Derudover byder underetagen på to flotte værelser af god og anvendelig størrelse samt et lækkert badeværelse med bruseniche, mens det rummelige soveværelse med synlige bjælker og masser af charme venter på overetagen, hvor man også finder et hyggeligt værelse med skråvægge, et badeværelse med brus og plads til vaskemaskine samt en skøn stue med store vinduespartier ud mod den flotte tagterrasse, der udgør lejlighedens mest eftertragtede plet i de lyse måneder.

På terrassen er der plads til både bord og stole, så middagen kan nydes under åben himmel, og der er også gode muligheder for at slappe af i solen, mens man lader blikket vandre. Terrassen har skydedøre, der kan køres helt ud så rum og terrasse smelter sammen. Desuden er der helt nyt tag på ejendommen, som er betalt.