Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN08158
Kontant
12.700.000
Udbetaling
635.000
Brutto / netto
49.758 / 44.898
Boligtype
Villa
Opført
1980
Energimærke
B
Boligareal
246 m2
Grundareal
1.207 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
9.061 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.074 kr.

Solvej 8A, Søllerød
2840 Holte

DIREKTE
TIL
SKOVEN

På en forrygende adresse med haven grænsende op til skoven finder I denne villa. Boligen indeholder fem værelser, to badeværelser og et stort opholdsmiljø, der alt sammen fremtræder i lækker kvalitet og nutidig æstetik. Adressen i Søllerød supplerer den tiltalende ejendom med lethed i hverdagen og fritiden.

Over de seneste syv år er hjemmet løbende renoveret, og dette er sket med et konstant fokus på en harmonisk, rød tråd. I 2013 blev taget hævet for at tilføje førstesalen, og alle husets vinduer blev udskiftet, mens man i 2018 har moderniseret badeværelset på førstesalen i samme stil som stueetagens bad og gæstetoilet. Overalt har man nøje udvalgte materialer, hvor entréen eksempelvis indleder med natursten, førstesalen er beklædt med egetræsplanker, mens stuen og soveværelset har originale trægulve.

I køkkenet gør luksusserien Varenna fra det italienske Poliform madlavningen til en særlig oplevelse. To ovne og et gaskomfur skaber gode forudsætninger for hjemmekokken, og det hele toppes af en elegant marmorbordplade samt en markant bardisk. Stuen skruer op for charmen med den store pejs og et helt sublimt lysindfald fra sydvest. Etagen fuldendes af et gæstetoilet og et badeværelse, der begge har travertinfliser samt armatur fra Antoniolupi. Badeværelset er forbundet til det oplagte forældresoveværelse, mens endnu et badeværelse i tilsvarende lækkert udtryk, og endda med badekar, står til rådighed på førstesalen. Heroppe findes desuden fire værelser.

Sommeren nydes på den store terrasse, som omkranses af lavendler og har udsigt til årstidernes skiften samt passerende rådyr i skovbrynet.

Her bosætter I jer privat uden at være isolerede.Kort fortalt opnår I den ideelle kombination mellem naturen og byen. I kan nemlig let gå til flere skove, ligesom indkøb, skole, en velrenommeret daginstitution og offentlig transport i form af bus og S-tog alt sammen findes indenfor en radius af to kilometer.