Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02274
Kontant
2.295.000
Udbetaling
115.000
Brutto / netto
9.006 / 8.094
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1975
Energimærke
D
Boligareal
57 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.517 kr.
Forbrug pr. mdr.
350 kr.

Buegården 15, st. th., Bagsværd
2880 Bagsværd

UDGANG
TIL EGEN
TERRASSE

ÅBENT HUS MED TILMELDING TIL TLF./SMS 50170020 ELLER E-MAIL AG@JESPERNIELSEN.DK
Velkommen indenfor i denne yderst hyggelige beliggende stuelejlighed med egen terrasse i hjertet af Bagsværd.
Denne lejlighed på 57 kvadratmeter ligger perfekt og tilbagetrukket midt i Bagsværd, cirka 250 meter fra sø, skov og lokalt handelsliv. Lejligheden ligger helt optimalt i ejendommen uden indkig fra områdets øvrige beboere, og lige ud til et stort, grønt fællesareal med borde, bænke, grill og petanque bane. Foreningen Buegården er en veldrevet og økonomisk sund ejerforening med lave udgifter midt i Bagsværd. Her får du mulighed for privat parkering tæt ved hoveddøren og adgang til fællesvaskeri, cykelkælder, pulterrum og hyggelig fællesområde samt mulighed for at blive medlem af Buegårdens fritidsklub som giver adgang til festsal, træningslokale, billardrum og bordtennis. I bliver desuden en del af en meget veldrevet og økonomisk sund ejerforening med lave udgifter.

Lejlighedens fordeling er således; entré med praktiske indbyggede skabe, et lyst og velindrettet køkken med åben forbindelse til indretningsvenlig stue, som er placeret mod terrassen og det grønne fællesareal. Soveværelset er placeret i modsat ende og som de andre rum en rigtig god størrelse. Badeværelset fremstår ganske tidsløst og pænt med grå vægfliser og hvidt flisegulv og hvis der ønskes vaskesøjle, kan dette let etableres.

Fra adressen er der kort gåafstand til hovedgadens mange indkøbsmuligheder og spisesteder samt til byens biograf. Herudover er der under 500 meter til Bagsværd Skole, idrætsfaciliteter og blot få hundrede meter længere til en daginstitution. Bagsværd Station kan også nås fods, og her er der både S-tog og busser. Lejligheden er perfekt til førstegangskøberen, det unge par, den enlige, forældrekøb eller det ældre par.