Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02276
Kontant
1.800.000
Udbetaling
90.000
Brutto / netto
7.087 / 6.348
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1972
Energimærke
F
Boligareal
62 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.131 kr.

Eremitageparken 215, 2. B., Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

SKØN
SOLRIG-
ALTAN

Denne lyse og velindrettede lejlighed udgør med sine 62 godt udnyttede kvadratmeter den perfekte bolig for såvel singlen som kæresteparret, der ønsker at bo på en godt beliggende adresse i Kongens Lyngby med nem adgang til Dyrehavens natur, kort afstand til DTU og blot et kvarter på cykel fra centrum og stationen, hvor toget jævnligt sætter kurs mod København.
Lejligheden fremstår i rigtig god stand med klassiske parketgulv, indbyggede skabe og stilrene materialevalg i både køkken og bad.
Når man træder indenfor, mødes man af en nydelig entré med skabsplads til overtøjet og adgang til både soveværelset og det store opholdsmiljø, der begge har udgang til den skønne, solbeskinnede altan.

Soveværelset har en god størrelse med plads til både dobbeltseng og garderobeskab, mens opholdsmiljøet, hvor stue og køkken er samlet i et, imponerer med et flot lysindfald og en behagelig atmosfære. Rummet er indrettet så det lyse køkken ligger i sin egen krog, men stadig i direkte forbindelse med opholdsstuen.
Fra stuen er der forbindelse til en mindre gang med indbygget skabsplads og adgang til et pænt badeværelse med bruseniche.

Boligen er lige til at flytte ind i, og der er gode muligheder for at sætte sit eget præg på den stilrene indretning. Når I får nøglerne til hoveddøren, får I også et medlemskab til en af landets bedste ejerforeninger, der har gjort meget ud af at skabe attraktive fællesfaciliteter for beboerne – gode parkeringsforhold få skridt fra opgangen, eget kælderrum, legepladser, boldbaner, petanquebaner og mulighed for at leje selskabslokaler til en fordelagtig pris.

En super god 2-værelses lejlighed med en særdeles attraktiv beliggenhed. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.