Åbent hus: 24/1 kl. 13:00-13:45

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02086
Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
29.319 / 26.177
Boligtype
Villa
Opført
2006
Energimærke
C
Boligareal
299 m2
Grundareal
4.302 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.122 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.199 kr.

Høje Lønholt 4C, Lønholt
3480 Fredensborg

SMUK
LAND-
VILLA

NB: ÅBENT HUS MED TILMELDING. KONTAKT JOHAN PLOUG-SØRENSEN PÅ MAIL: JPS@JESPERNIELSEN.DK

Enestående familievilla med plads til flere generationer, mulighed for erhverv og med idyllisk beliggenhed i Fredensborg.

Energivenligt hus med god tilstandsrapport understreger kvaliteten.

Ejendommen: Enestående landvilla opført i 2006 på 299 boligkvadratmeter, beliggende i det eftertragtede Lønholt i Fredensborg. Overalt bemærker du, hvordan der er tænkt over hver en detalje. Materialerne er nøje udvalgt, så de passer ind i husets arkitektur. Derudover medfølger en 45 m2 frostsikker carport til enten bil eller ekstra opbevaring. Indretning: Entre til fordelingsgang med stort soveværelse, pænt badeværelse med gulvvarme og til sidst køkkenet, som ligger i direkte forbindelse med stor gennemgående stue med en flot brændeovn og adgang til skøn, solrig og velindrettet gårdhave Den anden længe er indrettet på samme måde, dog med et ekstra soveværelse i stueplan.1.salen er veldisponeret: Indrettet med 3 gode, lyse værelser med god plads kontor i hver længe. Hele ejendommen fremstår i flot og indflytningsklar stand, overalt istandsat med respekt for byggestilen.

Haven: Den hyggelige og velanlagt have på lidt over 4.000 m2 ligger smukt omgivet af hække og har god plads til boldspil eller en lækker brunch på en solskinsdag. Haven er orienteret mod vest, og der er sol på den store, flisebelagte terrasse stort set hele dagen.

Område: En meget eftertragtet beliggenhed i Fredensborg. Her er stille, men aldrig kedeligt. I omgivet af gode naboer med børn i alle aldre, ligesom her afholdes hyggelige sociale arrangementer på vejen. Der er kort gåafstand til offentlig transport. Skov, marker, hav og sø, alverdens indkøbsmuligheder og offentlig transport – alt i balanceret nærhed.

En familievilla med mange indretningsmuligheder, der fremstår i god stand og på alle tænkelige måder er ideel for den store familie, der ønsker plads til gæster og et udeliv med sol, privathed og græs under fødderne.