Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN06783
Boligtype
Villa
Opført
1919
Ombygget
2005
Energimærke
D
Boligareal
269 m2
Kælder
177 m2
Grundareal
1.568 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/3

Vejlemosevej 25
2840 Holte

KLASSISK
SMUK
EJENDOM

At kalde ejendommen på Vejlemosevej 25 i Holte for ekstraordinær er bestemt ingen overdrivelse. Den 446 etagemeter store palævilla er nemlig spækket med eksklusive materialer og unikke løsninger, og omkring ejendommen sørger en stor, lukket have for udsøgte rammer om et solbeskinnet udeliv. Fra den attraktive adresse er der desuden kort afstand til såvel Holtes natur som hverdagens fornødenheder. Få hundrede meter fra ejendommen begynder et stort skovområde, som I kan spadsere igennem til Furesøs bred, og med både Geel Skov og Rude tæt på kommer I hurtigt til nogle af kongerigets bedste mountainbikeruter. Gåturen til nærmeste supermarked klares på to minutter, og i centrum af Holte finder I yderligere indkøbsmuligheder samt både offentlige og private skoler.

Udefra præsenterer villaen sig med en klassisk elegance takket være den hvidpudsede facade, de matchende sprossevinduer og det røde tegltag. De mange kvadratmeter er fordelt på tre etager med opholdsrum i stueplan, værelsesafdeling på førstesalen og en helt fantastisk underetage. Der er installeret IHC-anlæg og gulvvarme næsten overalt, og alle armaturer er fra VOLA. På de to øverste etager er der lagt lyse Dinesen egeplankegulve, mens underetagens elegante, hvide Petersen Tegl-klinker er ført igennem til terrassen udenfor. Stueplan byder på et stilrent, tysk kvalitetskøkken fra Bulthaup, som ligger i åben forbindelse med et alrum og en pejsestue. Etagen rummer yderligere en stue, og fra alle rum er der via fløjdøre udgang til en hævet terrasse, der smyger sig om villaen. Førstesalen er indrettet med to lækre badeværelser og tre gode soveværelser, som suppleres af fire store rum i underetagen. Da det nederste plan er i samme tårnhøje kvalitet som resten af ejendommen, får I masser af indretningsmuligheder. I det ene rum er der installeret brændeovn og et vinkøleskab i rustfrit stål til ca. 500 flasker, og etagen rummer endvidere husets tredje badeværelse.

Den 1.568 kvadratmeter store grund er primært anlagt med græs, hvor der er installeret Husqvarne robotplæneklipper, og omkring den velplejede plæne sørger høje træer og tætte buske for absolut privatliv. En liebhaverejendom af denne kaliber skal naturligvis opleves med egne øjne, og vi glæder os til at fortælle meget mere ved en fremvisning. Kontakt Jesper Nielsen for nærmere information.