Sagsdata

Sagsnr.
JN07121
Kontant
3.995.000
Udbetaling
200.000
Brutto / netto
15.778 / 14.002
Boligtype
Villa
Opført
2009
Energimærke
B
Boligareal
157 m2
Grundareal
624 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.861 kr.
Forbrug pr. mdr.
718 kr.

Strandklit 160
9990 Skagen

NÅR
SKAGEN
ER BEDST

Med sin beliggenhed midt i Skagens særprægede natur og med 300 meter til en skøn, ugeneret bugt med badestrand, er dette en villa, der egner sig glimrende som både fritidshus og helårsbolig. Og så er huset endda arkitekttegnet med henblik på at få det optimale ud af omgivelserne.

Der er tale om et moderne, sortmalet træhus fra 2009 med klassisk tegltag og store vinduesflader, der skaber en flydende overgang mellem den flotte natur med det skiftende lys og de lækre materialer inden døre. Huset rummer 157 boligkvadratmeter, der fordeler sig over halvandet plan – og som desuden alle har gulvvarme. I stueplan får I et stort opholdsområde med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Stuen har brændeovn, mens Hanstholm Køkkenet er holdt i hvide, grebsfri elementer med hvidevarer fra Siemens – heriblandt et lækkert amerikanerkøleskab. Etagen rummer desuden både et soveværelse samt rummeligt badeværelse og et bryggers med vaskefaciliteter. I får kig til vandet på førstesalen – blandt andet fra den lille udsigtsaltan, som der er udgang til fra det ene af etagens to værelser. Her er loft til kip og et badeværelse med en stor regnbruser, som I kan varme jer under efter en dukkert i det kølige havvand. Her er også en stue, der kan anvendes som atelier, og som har en naturudsigt og et lysindfald, som de gamle skagensmalere om nogen ville sætte pris på.

På den store træterrasse kan I sidde i læ på de kølige forårsaftener og varme jer ved udepejsen. Og så er der direkte udgang til marehalmen og den utæmmede naturgrund på den anden side af huset, hvor både harer, ræve og hjorte jævnligt kigger forbi. Der er bare 500 meter til den nærmeste købmand, og I kan cykle til Skagens hyggelige havn på under et kvarter. Velkommen til Strandklit 160!

Der er også mulighed for at leje ejendommen for 1-2 år.