Sagsdata

Sagsnr.
JNL01546
Kontant
12.500.000
Udbetaling
625.000
Brutto / netto
55.678 / 47.024
Boligtype
Villa
Opført
1927
Ombygget
1976
Energimærke
D
Boligareal
278 m2
Kælder
30 m2
Grundareal
1.340 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/1
Ejerudgift pr. mdr.
9.355 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.083 kr.

Caroline Amalie Vej 77
2800 Kgs. Lyngby

KREATIV
&UNIK
OASE

Interesserer I jer for boligindretning og design? Så er der gode muligheder for, at I allerede har forelsket jer i dette hjem, som ligger direkte ud til Mølleådalen i det gamle Brede. Villaen har nemlig optrådt i flere magasiner, og det fremgår tydeligt, at både en billedhugger, en guldsmed og en industriel designer har boet her. Materialevalget er gennemtænkt og originalt, og alt er gennemgribende renoveret i 2013. Udefra tager huset sig smukt ud med pudset murværk i en blå farve, der passer til det matte, mørke tegltag og zinken på de rå, industrielt udseende vindueskviste.

Villaens to længer rummer samlet 278 boligkvadratmeter og løber på hver sin side af en stor træterrasse med dam og højbede. Også indgangspartiet er værd at bemærke med sine store kampesten, hvori der er udhugget små kunstværker. Boligen er velindrettet med soveafdelinger i hver sin ende. Den ene tæller fem værelser samt badeværelse og er oplagt som teenageafdeling, mens den anden byder på soveværelse, badeværelse og walk-in-closet. Her skal I ikke bekymre jer om, hvor høj musik ungerne spiller.

Begge badeværelser er desuden indrettet – næsten som små smykkeskrin – med perlemor fra Bali og topmonterede vaske i lavasten. Og så må vi fremhæve køkkenet, der har en lofthøjde på over fire meter og tidligere har fungeret som atelier. Her finder I Danmarks måske største køkkenvindue med udsigt til skoven, ligesom her både er ildsted og et koøje, der får morgensolen til at vandre op ad væggen. I haven kan I samles omkring et spil boule på de varme sommeraftener – måske med et glas rosé i hånden. Og så ligger der længst væk fra huset et stemningsfuldt orangeri med pejs, hvorfra der er udsigt til skoven og – i vinterhalvåret – til Mølleåen og Frilandsmuseet. Velkommen til Caroline Amalies Vej 77!