Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01622
Boligtype
Villa
Opført
1912
Ombygget
1977
Energimærke
E
Boligareal
115 m2
Grundareal
377 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1

Orehøjvej 18
3500 Værløse

IDYLLISK
STRÅTÆKT
EJENDOM

Denne idylliske, stråtækte ejendom troner på en skrånende grund op mod skoven – med en pragtfuld udsigt over det bløde, bakkede landskab og hestene, som går frit på de fredede arealer. Her kommer I til at bo på en utrafikeret skovvej – ti minutters kørsel fra Værløse og lige ved golfbane, gode hestepensioner og Ganløse Ores spændende vandre- og ridestier.

Villaen er bygget tilbage i 1912 og tager sig charmerende ud med hvidpudset murværk, rødmalet træværk og kragetræ på mønningen. Samlet får I 115 boligkvadratmeter over halvandet plan, som er løbende og pænt vedligeholdt. Dertil kommer en garage på 28 kvadratmeter samt to udhuse, hvoraf det ene grænser op til huset og blandt andet kan anvendes til værksted, bryggers eller andet. Også indendørs fornemmer I stedets særlige atmosfære af hygge, ro og idyl. Gennem stuens store, småsprossede vinduespartier kan I nyde den naturskønne udsigt, men også indenfor er der skønt og hyggeligt. Synlige loftbjælker, et massivt plankegulv og en brændeovn bidrager til boligens charmerende stemning. Og så nyder det rustikke køkken godt af en muret kogeniche og snedkererede elementer.

Udover spisekøkkenet rummer boligen entré, flisebadeværelse med brus, spise- og opholdsstue med udgang til terrassen plus et soveværelse. 1. Salen består af et særligt stort værelse. Her er sortmalede loftbjælker, en mindre altan og plads til både soveområde og en lille kontorafdeling. Og så har vi næsten gemt det bedste til sidst. For foran huset og hævet over skovvejen får I en stor, skøn terrasse, der vender mod sydøst og ligger godt i læ. Her kan I sætte jer ud og nyde en varm kop kaffe, den friske skovluft, masser af sol, den spirende fuglesang og den smukke, uspolerede udsigt. Kig forbi Orehøjvej 18 – og oplev det selv.