Sagsdata

Sagsnr.
JN06792
Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Brutto / netto
36.012 / 31.560
Boligtype
Villa
Opført
2009
Energimærke
C
Boligareal
242 m2
Kælder
299 m2
Grundareal
1.014 m2
Stuer/Vær./Etager
2/7/2
Ejerudgift pr. mdr.
11.214 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.218 kr.

Rudesøvej 3
2840 Holte

SKØN
VILLA I
HOLTE

Markant og stor præsentabel og indflytningsklar villa. Denne attraktive herskabelige villa rummer mere end 500 etagemeter inklusive 8 værelser/disponible rum, 2 stuer, 3 badeværelser, gæstetoilet, lækkert køkken, te-køkken (i underetagen) og stor indbygget garage med plads til to biler er her plads til en storfamilie, au pair og kontorpladser – og hvad du ellers måtte have lyst til. Den ligger på den rolige blinde vej Rudesøvej – en af Holtes mest attraktive adresser.

Her har du sammen med vejens andre beboere adgang til en idyllisk sø, hvor du kan bade om sommeren og skøjte om vinteren. På den anden side er du tæt på Furesø og du ligger vis-a-vis med naturskønne Rude Skov og Rudegaard Stadion, hvor du kan motionere både morgen og aften. Du er godt forbundet med offentlig transport, har alle hverdagens fornødenheder i overskuelig afstand og kan køre til København på 20 minutter. Ejendommen ligger for enden af en enorm indkørsel med plads til seks køretøjer.

Du finder en kælder, der er 1,25 meter over jordniveau, og med dræn såvel under huset som rundt om. Kælderen er derfor tør, velisoleret og højst anvendelig med 2,43 cm til loftet og gulvvarme. Der er i alt 4 rum og en gildesal samt både toilet, badeværelse og tekøkken i denne underetage. I stueplanet som har god sammenhæng med underetagen via hele 2 trapper og et atrium, finder du store åbne rum med store vinduespartier, der kan åbnes som enten franske altaner eller udgange til terrasser. Her er et fantastisk lysindfald fra de mange velux-vinduer og masser af luft, da der er fuld loftshøjde uden hanebånd med en højde til op over 4 meter visse steder. I atriet runder loftshøjden 7 meter. Hele villaen er gedigent opført med blik for høj funktionalitet og bygningskvalitet. Udendørs har du en hævet terrasse på 70 kvadratmeter og en solkrog, som ligger godt i læ. Begge er syd/vest-vendte. Afsæt god tid til fremvisningen, da her er meget at se. Ring i dag!