Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07371
Boligtype
Villa
Opført
1917
Ombygget
1975
Energimærke
D
Boligareal
223 m2
Kælder
33 m2
Grundareal
1.542 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/2

Grünersvej 17
2840 Holte

CHARME I
HJERTET
AF HOLTE

På Grünersvej 17 i Holte ligger denne herskabelige villa på hele 223 boligkvadratmeter. Villaen har dannet rammen om et familieliv med mange børn og gæster, men da børnene nu er fløjet fra reden, er huset blevet for stort og tiden er inde, til der skal findes nye ejere. Den hvidpudsede og attraktive villa med rødt tegltag har mange smukke detaljer.
Havemiljøet er unikt med en stor forhave, hvor der er god plads til boldspil og meget andet. Endvidere er her en stor spansk-inspireret muret gårdhave med brostensbelægning, og et helt ugenert pool-område med en overdækket stor terrasse. Kig forbi, sid på en stol på terrassen og oplev den unikke sydlandske stemning ved poolen. (pool området kan aflukkes så børn ikke har adgang uden opsyn). Ny Holte skole og institutioner findes inden for få skridt, ligesom Rude skov og Furesøen nås inden for få minutters gang.
Villaen er opført med en kvalitetsbevidsthed der sjældent opleves i dag da bygningen er fuldmuret, med massive plankegulve, der er ensartet i alle rum. De frilagte bjælker og sprossede vinduer giver en hel unik atmosfære der føles i hele huset. Stueplan består af 3 stuer en suite, et lækkert Invita-køkken med granit bordplade, et badeværelse samt soveværelse. I hele huset er der Vola-amarturer, og alle hvidevarer i boligen er fra Miele. Fra køkkenet er der udgang til gårdhaven, med velanlagte hyggekroge og gammel og hyggelig beplantning. Førstesalen har et stort badeværelse en repos og 2 store værelser. Der kan let, uden store omkostninger og uden at skulle flytte bærende vægge, etableres yderligere 2 værelser hvis der er behov for det. Endelig findes en lille kælder til fyr og vaskesøjle – samt en god vinkælder. Ejendommen fik i August 2018 installeret nyt Weishaupt naturgasfyr som er et af markedet bedste og med meget energibesparende forbrug. Selv om grunden er stor består have arbejdet primært af græsslåning. Der er ingen blomsterbede men krukker og bunddækning holder ukrudt væk.
Velkommen til en villa i særklasse i hjertet af Holte