Sagsdata

Sagsnr.
JN07355
Kontant
2.495.000
Udbetaling
125.000
Brutto / netto
9.879 / 8.929
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1938
Energimærke
F
Boligareal
70 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.221 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.050 kr.

Vedbendvej 2A, 1. TV.
2900 Hellerup

LÆKKER
3VER MED
ALTAN

I en klassisk gulstensejendom fra 1930 finder du denne lyse og lækre 3Ver helt klar til din indflytning. Her er et flot køkken-alrum med plads til at have gæster, et rummeligt flisebadeværelse og hele to altaner, hvoraf den ene er en stor, vestvendt solaltan. Boligen ligger i Hellerup, og der er cykelafstand til det centrale København fra adressen. Med bolig på Vedbendvej kommer du til at bo bekvemt tæt på alle hverdagens fornødenheder og de rekreative områder ved Gentofte Sø og Dyssegårdsparken. Den offentlige infrastruktur i området er også glimrende med Dyssegård Station i gåafstand. Du bliver del af en velfungerende ejerforening, som for nylig sørgede for en større renovering af ejendommen. Her lagde man blandt andet nyt tag, installerede nye tagrender og hulmursisolerede. Du får adgang til opbevaringsplads i kælderen og nogle hyggelige, grønne fælles arealer omkring bygningerne i ejerforening, hvor man kan sole sig i græsset.

Selve lejligheden er kendetegnet ved et moderne udtryk og et herligt lysindfald. Her er et Kvik-køkken med hvide elementer og en ny opvaskemaskine fra Siemens, et relativt stort badeværelse og tre værelser, hvoraf to af dem er opholdsrum, der ligger en suite. På nær badeværelset er alle rum belagt med stilfulde plankegulve, og der er desuden stuk med roset i alle værelser.

Bedst af alt er dog de to altaner, som er belagt med kompositgulve. Den ene er østvendt, så du kan nyde morgensolen, mens den anden er vestvendt og begunstiget af sol hele eftermiddagen og aftenen. Den er i øvrigt stor nok til, at du og dine gæster kan spise ude på de lune sommeraftener. Ring i dag, og bestil en fremvisning!