Sagsdata

Sagsnr.
JN07353
Kontant
9.950.000
Udbetaling
500.000
Brutto / netto
42.191 / 36.977
Boligtype
Villa
Opført
2004
Energimærke
B
Boligareal
208 m2
Kælder
110 m2
Grundareal
929 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
8.125 kr.
Forbrug pr. mdr.
877 kr.

Rønnebærtoften 4
2950 Vedbæk

KLASSISK
VILLA I
TRØRØD

På en fredelig, støjfri og blind vej i Trørød finder du denne elegante kvalitetsvilla, som til trods for at være færdiggjort i 2004, emmer af sjæl og charme. Villaen tæller 318 etagemeter og rummer fem soveværelser, to badeværelser, et stort åbent opholdsareal og en anseelig kælder, der er uhyre anvendelig. Med i købet får du en 929 kvadratmeter stor grund med en vestvendt solterrasse og en stor græsplæne. Boligen ligger i et trygt og børnevenligt kvarter tæt på Trørød Torv, Frydenlund Slot og Trørød Skov. Du får derfor en beliggenhed, der forener det praktiske og bekvemme med det naturskønne. Her er endvidere kort afstand til kysten og Trørødsskolen, ligesom du kan komme til København på 20 minutter.

Det er en fuldmuret bygning med hvide facader, sortglaseret tegltag og zinkkviste, som til sammen giver et charmerende klassicistisk udtryk. Huset er enormt velholdt, og materialerne er af så høj kvalitet, at det stort set er vedligeholdelsesfrit. Da der er gulvvarme i hele huset, er det samtidig ganske energivenligt. På førstesalen finder du fire velproportionerede værelser og et stort badeværelse med sydlandske fliser. Stueetagen rummer et elegant snedker-køkken med køkkenø og hvide elementer, der matcher de integrerede skabe i gangen. Køkken-alrummet er via en hvælvet døråbning i åben forbindelse til den rummelige stue, der får et skønt lysindfald fra de småsprossede vinduespartier. Hele stuen er belagt med lækre asketrægulve. Slutteligt finder du også endnu et værelse og et badeværelse. Til sidst har du en tør, varm og velisoleret kælder med vaskerum og et skønt rum med walk-in-closet.

Den store grund er Trørøds højest beliggende. Her er en hævet fliseterrasse, som ligger stik vest og derfor får masser af sol. Herfra er der nedgang til en privat græsplæne med god plads til fodboldkampe og pavilloner til de store havefester. Ring i dag, og bestil en fremvisning!