Sagsdata

Sagsnr.
JNL01677
Kontant
5.245.000
Udbetaling
265.000
Brutto / netto
23.272 / 19.980
Boligtype
Villa
Opført
1966
Energimærke
C
Boligareal
181 m2
Grundareal
826 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.930 kr.
Forbrug pr. mdr.
915 kr.

Carinaparken 67
3460 Birkerød

NYT,
LYST &
LÆKKERT

Er I på udkig efter en nybygget villa? Og er bæredygtighed på ønskelisten? Så er denne villa lige det I søger. Den er totalrenoveret i slutningen 2016 og fremstår som et nyt hus og har blandt andet fire gode værelser og en integreret garage. Ude ligger haven vestvendt med en skøn terrasse. Ejendommen ligger på en rolig villavej nær Carina Søen og Kajerød Å. Der gode pasningsmuligheder i kvarteret få minutters gang fra adressen, og på cykel er der blot fem minutter til Birkerød Skole, mens Dagli´Brugsen ligger halvanden kilometer væk. I har få minutters cykeltur til Birkerød Station, hvorfra S-toget kører til København hvert tiende minut.

Villaen er fra 1966, men efter renoveringen er der blot to bærende vægge tilbage af det oprindelige hus. Det har blandt andet betydet, at der nu er gulvvarme overalt, værelser og opholdsrum har fået flotte træparketgulve, og alt står ubrugt. Stue og køkken ligger i ét, hvilket giver jer et skønt og åbent opholdsmiljø. Køkkenet har en optimal arbejdsplads med hvide, grebsfrie elementer og integrerede hvidevarer. Ved køkkenøen får I plads til et par høje stole, hvorfra man kan følge kokkens arbejde. Stuen rummer nemt et langt spisebord samt et stort sofaarrangement, og med to dobbeltdøre slået op til haven bliver terrassen let et ekstra rum om sommeren. Boligens fire værelser ligger sammen med det ene badeværelse i fordelingsgangen. De har alle deres egen terrassedør, og badeværelset er utroligt lækkert indrettet med store gulvklinker, der videreføres på væggen i en elegant glasafskærmet bruseniche. Ved entréen får I endnu et badeværelse i samme stil.

Den dejlige have tager ikke meget af jeres tid. På terrassen får I plads til et havebord og et par solsenge, mens en håndfuld beplantede krukker liver uderummet op på fineste vis. Denne villa skal ses! Kontakt os for en fremvisning.