Åbent hus: 22/4 kl. 12:35-13:05

Sagsdata

Sagsnr.
JN07344
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
21.228 / 18.602
Boligtype
Villa
Opført
1987
Energimærke
G
Boligareal
122 m2
Grundareal
1.000 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.728 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.054 kr.

Kløvereng 12
2950 Vedbæk

DEJLIGT
KVARTER
I TRØRØD

I et af de absolut bedste kvarterer i Trørød, udbydes denne Lind og Risør-villa, opført i den smukke borgtegl til salg. Uanset hvor i livet den kommende familie til denne bolig befinder sig, byder boligen på muligheder og området på det hele. Om det er golf-tasken eller skoletasken der i dagligdagen tages i brug, findes golfbanen eller Trørødskolen indenfor gåafstand. Boligens placering er præsentabel og ligger for enden af den lukkede villavej. Her er stisystemer, hvor de små trygt kan lege, en kort cykeltur til
morgendukkerter i Øresund og gåafstand til de mange og skønne grønne områder omkring fx golfklubben eller benyttelse af den offentlige trafik. Boligen ligger i rolige omgivelser og omgivet af dekorative fyrretræer og beplantning. Villaen på 122 veludnyttede kvadratmeter, er også udstyret med en god brændeovn, som spreder hygge og varme i hele boligen og får familielivet til at gå op i en højere enhed.

Vi taler her om en virkelig velholdt etplansvilla med minimalt behov for vedligeholdelse – både udendørs med de nydelige rød/brune murstensfacader og indendørs med de lyse og behagelige rum. Boligen er indrettet med tre soveværelser og to indgange, så du kan have separate børne- og forældreafdelinger. Dertil kommer et bryggers og to badeværelser, så morgenrutinen glider som smurt. Sidst, men ikke mindst, får du et åbent opholdsareal med stue og køkken i åben forbindelse. Her kan husets kok trylle bag komfuret og stadig følge med, når børnene spiller Klodsmajor i sofaarrangementet eller øver tabeller ved spisebordet.

Stuen er et lyst og behageligt rum med udgang til haven, der er en parklignende og kuperet grund på 1.000 kvadratmeter med en god carport der gemmer på et super praktisk anneks, hvor man nemt kan indrette et arbejdsværelse eller andet samt en sydvendt fliseterrasse. Det er værd at bemærke lyssætningen i haven, der er tænkt over hvordan lyset vandrer igennem havegangen og på en dekorativ måde, skaber den rette stemning i mørket. Haven er beplantet med stedsegrønne planter og tæller flere nydelige detaljer. Ring i dag og bestil en fremvisning!