Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01680
Boligtype
Villa
Opført
1954
Ombygget
2008
Energimærke
E
Boligareal
136 m2
Grundareal
954 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1

Færøvej 39
2800 Kgs. Lyngby

COTTAGE-
CHARME I
ØRHOLM

Der er noget særligt charmerende ved denne velformede villa, der ligger skønt placeret i Ørholm ganske tæt på Mølleåen. Arkitektonisk set har den personlighed, hvilket naturligvis også smitter af på indretningen, for der er mange kroge og hyggelige opholdspladser inden døre. Udsigten spiller ligeledes en rolle, for gennem sprossevinduerne kan I ikke bare skue ud på den frodige have, men også videre til skoven og en lille eng. Af og til går der græssende heste på engen, og når I samtidig kan hente brænde i baghaven og spadsere ned til Mølleåen på fem minutter, føles naturidyllen fuldendt. Samtidig bor I på en villavej med et stærkt nabofællesskab, og der er kort afstand til offentlig transport, indkøb, skole, sportsfaciliteter og meget mere. Ja, I kan endda spadsere de tre kilometer til Lyngby ad skovklædte stier – så beliggenheden giver jer virkelig det bedste af alle verdner!

Arkitekturen leder tankerne mod den engelske cottage-stil med gul murstensfacade, hvide sprossevinduer og store, teglstensbeklædte tagflader. Opførelsesåret er 1954, og i 2008/2009 blev der tilføjet en tilbygning, som forlænger huset ud mod baghaven. I samme omgang blev der etableret en ny indkørsel, og der blev lagt omfangsdræn ved bygningsdelen ud mod vejen. Et af villaens charmetræk er den niveaudelte planløsning, for bryggerset ligger sænket i forhold til resten af stueplan. Ved entréen går turen op til en førstesal, som foruden en møblerbar repos rummer to af husets fire værelser. Stueplan rummer derudover to badeværelser og et opholdsrum med integreret køkkenafdeling, synlige loftsbjælker og en hyggespredende indbygningspejs. Flere steder i stueplan er der direkte udgang til haven – blandt andet fra tilbygningens værelse, hvor en bred skydedør kan åbnes helt op ud til et solrigt, vestvendt terrassemiljø.

Haven er anlagt, så den er velordnet ud mod vejen og mere vilter allerbagest. Den midterste del pirrer sanserne med blomstrende bede og søde brombær, og takket være hegn og randbeplantning er haven ganske ugeneret og helt aflukket. Glæd jer til at opleve Færøvej 39!