Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07334
Boligtype
Villa
Opført
1962
Ombygget
2004
Energimærke
D
Boligareal
150 m2
Kælder
73 m2
Grundareal
992 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1

Nøddehøj 12
2840 Holte

FLOT
FAMILIE-
VILLA

Denne gennemrenoverede og veldisponerede villa ligger på en dejlig, stor og ugeneret grund i Holtes attraktive Paradiskvarter, som omkranses smukt af Rude Skov og Søllerød Naturpark. Derudover er der gåafstand til Skovlyskolen, daginstitution og idrætsfaciliteter, ligesom der er flere dagligvarebutikker i nærområdet. Villaen ligger på en stor, sydvendt og flot opvokset grund med smukke træer, der kaster skygger på græsplænen, når solen skinner. I haven er der flere hyggekroge samt en stor græsplæne, hvor børnene kan lege trygt. På grunden er der også isoleret udhus, der kan anvendes som værksted eller til opbevaring. Foran huset er der en nydelig og flot beplantet forhave samt en indkørsel med plads til to biler.

Villaen blev i 2003 gennemrenoveret. Der blev lagt nyt naturskifertag, og alle husets vinduer blev udskiftet. Der blev tilbygget en flot stue med loft til kip, iåben forbindelse med den eksisterende stue. Herfra er der udgang til en stor overdækket terrasse med glastag. Stuen har gulvvarme og travertin marmorgulve. De store glaspartier udvisker grænsen mellem inde og ude, og lader lyset strømme ind. Stueetagen har endvidere fået nyere badeværelse med travertin vægbeklædning, bordplade og gulve, samt nyt badekar. Stueplan rummer en stor, indretningsvenlig vinkel opholdstue med nyslebne trægulve, i åben forbindelse med den tilbyggede stue. Der er etableret ny gennegående brændeovn, så der kan tændes op fra begge stuer. I vinterhalvåret kan I tænde op i brændeovnen, og i sommerhalvåret åbne fløjdøren op på vid gab, og dermed skabe en flydende overgang mellem inde og ude. Stueplan rummer også et pænt unoform-spisekøkken med masser af albuerum. Herudover er der tre værelser med lyse trægulve. Underetagen er blevet udgravet og renoveret, så den i dag står med travertin marmorgulve med gulvvarme i hele underetagen, og højt til loftet. Der er installeret nyere gasfyr og nyere el-tavle, og etableret nyere badeværelse med cascais marmorbordplade og marmorgulve. Hernede er der også et stort bryggers med Miele-vaskesøjle. Der er også tre disponible rum, hvoraf det største har masser af spændende anvendelsesmuligheder. Underetagen er blevet klimasikret, med omfangsdræn, højtvandslukke og udvendig isolering. Loftet er efterisloeret og indrettet med hylder og gang, med god plads til opbevaring. Boligens 150 kvadratmeter er udnyttet til perfektion uden spildplads. Hertil kommer yderligere 73 kvadratmeter i den lyse underetage, som fremtræder i høj kvalitet.

Dette er kort og godt en gennemrenoveret familievilla med en stor og ugeneret have. Hertil kommer en attraktiv beliggenhed fri for trafikstøj og tæt på Rude Skov.