Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07549
Boligtype
Villa
Opført
1959
Ombygget
1964
Energimærke
G
Boligareal
128 m2
Kælder
22 m2
Grundareal
1.000 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2

Skovringen 12
2950 Vedbæk

FINT HUS
PÅ SKØN
ADRESSE

Skovringen er en fredelig, jovial og velfungerende grundejerforening mellem Trørød og Øresund. Her er masser af børnefamilier, som mødes i det fællesejede skovområde, hvor du kan spadsere om søen og sågar skøjte om vinteren. I dette indbydende villakvarter kan du nu blive den heldige ejer af denne 128 kvadratmeter store villa. Huset har tjent som familiebolig i mange år, og i dag egner det sig perfekt som begynderhus for den nybagte lille familie, der ønsker at slå sig ned i grønne omgivelser tæt på byen. Du kan nemt cykle til butikkerne på Trørød Torv eller til en morgendukkert ved sandstrandene langs Øresund.

Området er kendt for de naturskønne omgivelser med Trørød Skov og Jægersborg Hegn. Du kan samtidig nemt komme til byen, da København ikke er mere end 25 minutters kørsel væk. Med i købet følger en flot bevokset grund på 1.000 kvadratmeter, som både er privat og støjfri. Huset ligger perfekt i forhold til solens bane, så der er oceaner af sol i den sydvestvendte have. Her er en fliseterrasse til sensommerens grillaftener og en vidtstrakt græsplæne med plads til trampolinhop og fodboldkampe. Da der ikke er gennemkørende trafik på vejen, kan børn trygt lege derude.

Der er tale om en klassisk etplansvilla fra 1959 med en praktisk planløsning med fine soveværelser med indbygget skabsplads samt en hyggelige stue med brændeovn og store vinduespartier. Boligen trænger til opdatering, men for de helt rigtige, kan man fint skabe sig sit nye hjem lige her. Der er fx loft til kip i det meste af huset, hvilket sikrer en luftig atmosfære. Slutteligt byder villaen også på et køkken med plads til spiseafsnit, et bryggers og et badeværelse. Med den store grund in mente er det endda muligt at lave en tilbygning til det potentielle drømmehus. Ring i dag, og bestil en fremvisning!