Sagsdata

Sagsnr.
JN07030
Kontant
5.495.000
Udbetaling
275.000
Brutto / netto
23.318 / 20.433
Boligtype
Villa
Opført
1964
Energimærke
C
Boligareal
147 m2
Grundareal
1.000 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.080 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.007 kr.

Plantagekrogen 10
2950 Vedbæk

SKØN OG
IDYLLISK
UDSIGT

Med adresse på Plantagekrogen 10, kommer I til at bo på en lille, lukket vej og med Maglemosen som nabo. Det naturskønne område har I udsigt til fra såvel den velindrettede villa som den ugenerede have og terrasse. Den knap 150 kvadratmeter store bolig præsenterer sig overalt lys og indbydende, og med en grund på 1.000 kvadratmeter får også udelivet fine forhold. Den fredede Maglemosen tiltrækker et rigt dyreliv med blandt andet råvildt og utallige fuglearter, og sammen med kvarterets øvrige naturområder sørger det for idylliske rammer til gå- og løbeture. Dyrehaven, Vedbæk Havn og stranden er alle tæt på, og det samme gælder gode skoler og indkøbsmuligheder.

I har desuden blot et par minutters kørsel til motorvejen, så I kommer også nemt videre ud i resten af landet. Villaen har siden opførslen i midten af 1960erne gennemgået en lang række istandsættelser og forbedringer, så boligen i dag på alle måde lever op til moderne krav til indretning og komfort. Senest omkring 2012er hovedparten af vinduerne udskiftet til lavenergiruder. Der er desuden monteret adskillige LED-spots, og i begge badeværelser og bryggerset er der lagt gulvvarme. Indretningen byder på en stor vinkelstue med originalt parketgulv og en hyggelig pejseindsats. Ved siden af stuen får I et stilrent Svane-køkken med højglanshvide skabselementer og bordplader i henholdsvis sort granit og lækker merbau-bordplade.

Køkkenet er i åben forbindelse med et skønt alrum med glasskydedør til den store terrasse, hvor der om sommeren er masser af sol både morgen og aften. Boligens master bedroom har skabsvæg og eget badeværelse, og hertil kommer yderligere et værelse og et badeværelse. Har I behov for et værelse nummer tre, kan dette nemt etableres i stuens ene ende. Indretningen afsluttes af en entré med faste skabe samt bryggerset, der meget praktisk er placeret lige ved køkkenet. I sommerhalvåret kommer den store terrasse ud for alrummet til at fungere som en naturlig forlængelse af boligen, og på terrassen kan I nyde solen, roen og den afslappende udsigt. Haven er enkelt anlagt med græsplæne, rododendronbuske og et æbletræ, og foran villaen får I et præsentabelt ankomstareal med rotunde og et japansk kirsebærtræ.