Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07557
Boligtype
Villa
Opført
1971
Ombygget
2000
Energimærke
D
Boligareal
225 m2
Grundareal
1.023 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2

Ellehegnet 18
2950 Vedbæk

PERFEKT
FAMILIE
VILLA

En velholdt og velindrettet bolig med en både børnevenlig og naturskøn adresse i Trørød. Lyder det som et hjem for jer? Så er det værd at se nærmere på denne rummelige villa i halvandet plan på hele 225 kvadratmeter. Boligens planløsning giver jer blandt andet fem store værelser, et lyst køkken-alrum samt et indbydende stuemiljø, hvorfra der er adgang til en dejlig fliseterrasse og en 1.023 kvadratmeter ugeneret, sydvendt have. Huset ligger for enden af en stille, blind villavej, og fra hoveddøren har I under ti minutters gåtur til Kohaves grønne natur. Trods den rolige beliggenhed er der under en kilometer til såvel indkøb som daginstitution og skole, og desuden finder I både svømmehal, idrætshal, fodboldbaner og golfbaner tæt på adressen. Det tager lige under et kvarter at cykle til Vedbæk Station, hvorfra I kan komme til København på en lille halv time – med bilen tager det godt og vel 20 minutter.

Boligarealet fordeler sig på et stueplan og en førstesal, der rummer en repos og to værelser. Stueplanet indeholder de resterende tre værelser samt køkken-alrummet og stuemiljøet, der udgøres af en opholdsstue og en pejsestue i let forskudte plan. Det åbne rumforløb giver en dejlig fornemmelse af lys og luft, og ligeledes bidrager et fint klinkegulv og et nyt, charmerende parket til en indbydende atmosfære. Parketgulvet er slebet i 2018 og pryder i gang og køkken. Endvidere tæller boligen et rummeligt bryggers med vaskefaciliteter og to badeværelser, hvoraf det ene er særdeles rummeligt og indrettet med dobbelthåndvask, badekar, bruseniche og sauna. Begge badeværelser har gulvvarme, og det samme gælder pejsestuen.

Lige så flot som huset står, lige så nydeligt præsenterer både for- og baghaven sig med opvoksede buske, hyggelige bede og grøn plæne. Foruden den sydvendte og delvist overdækkede fliseterrasse kan I glæde jer over en god dobbeltcarport.

Kontakt os i dag for en fremvisning!