Sagsdata

Sagsnr.
JNC01514
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
33.139 / 28.988
Boligtype
Villa
Opført
1954
Ombygget
2002
Energimærke
C
Boligareal
282 m2
Kælder
76 m2
Grundareal
1.580 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.004 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.153 kr.

Pilevej 21
3400 Hillerød

UTZON
EASY
LIVING

Til at beskrive denne enestående og arkitekttegnede villa i Hillerød er det oplagt at benytte ord som detaljeret og eksklusiv. Villaen byder på en stilren indretning med fokus på lysindfald fra de mange vinduespartier, der trækker det naturlige lys ind og lader bolig og natur smelte harmonisk sammen. Huset ligger i et børnevenligt kvarter med et tæt naboskab, og I får ikke langt til skoler, daginstitution og hverdagens andre fornødenheder. Trænger I til at finde ro og søger rekreative områder, kan vi anbefale Frederiksborg Slotshaves naturskønne omgivelser. Villaen er tegnet af Jørn Utzon og stod færdig i 1954, og i 2002 blev boligarealet udvidet med en prisvindende tilbygning af sønnen Kim Utzon.

Huset er i forskudte plan og indeholder en høj underetage og en stueetage, hvor I blandt andet kan nyde Trip Trap-gulve i ask med zoneopdelt gulvvarme, og fuldautomatiske solafskærmninger i opholdsområdet. I stueetagen er det åbne opholdsmiljø samlingspunktet, hvor køkkenet, spisesektionen og stuen med brændeovn ligger i forlængelse. Det elegante køkken med hvide, grebsfrie elementer og lyse Corian-bordplader passer perfekt til villaens samlede udtryk. Køkkenet er indrettet med en funktionsvæg og et indbygget jalousiskab. Derudover fuldendes den oprindelige stueetage af en voksenafdeling med walk-in-closet, et badeværelse og bryggers.

Tilbygningen i det øverste plan byder på et badeværelse og tre værelser. Underetagen er velegnet til hjemmets teenagere, da der er egen indgang, aktivitetsrum- eller stue, badeværelse med spa og et mindre køkken samt udgang til den sænkede terrasse. Tilbygningen er adskilt fra den oprindelige bolig med en skydedør, så I kan også vælge at søge om tilladelse til at etablere et mindre erhverv. Udenfor finder I et stort træterrassemiljø med udgang fra de tre værelser og opholdsområdet. Her er masser af plads til at slappe af og nyde et glas vin i solen med vue til den store græsplæne. Kontakt os for at aftale et besøg til denne unikke villa.