Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07631
Boligtype
Villa
Opført
1960
Energimærke
D
Boligareal
100 m2
Grundareal
1.541 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Vangebovej 28
2840 Holte

DIREKTE
TIL
SKOVEN

På trods af den virkelig naturskønne beliggenhed er der kun 20 min. kørsel til København, ligesom der er nem adgang til skole, børnehave og indkøb. Naturens sanselige univers bliver jeres sprudlende og livlige nabo, når I flytter ind i denne dejlige villa i Søllerød. Her kommer I nemlig til at bo i et hyggeligt hjørne af Geelskov med en helt vidunderlig have, hvor overgangen fra det tæmmede og kultiverede til naturens frie udtryk forløber glidende og nærmest umærkeligt. Dette er kort sagt en ejendom, som både giver jer sund frisk luft, masser energi og en ubetalelig fred og ro. Langs den ene side af matriklen løber en lille stille og lukket vej med det passende navn Skovskellet, som I får indgang til huset fra, når I kommer til fods. Carporten ligger praktisk orienteret mod Vangebovej, som I ellers ikke ser og hører noget til i det daglige, da flot opvoksede thujaer giver et tæt afskærmning til denne side.

Huset er en flot holdt villa iét plan, som er opført i bedste materialer og løbende vedligeholdt. Inde i boligen giver havens frodighed og skoven et blødt og behageligt lys og en ekstra hyggelig stemning, samt noget smukt at skue ud på året rundt. Indretningen er i høj kvalitet, og kvadratmeterne er godt udnyttet uden spildplads. Fra det flotte Unoform køkken med kogeniche er der nem adgang til bryggerset og ligger i åben forbindelse med stuemiljøet, hvor der er kamin med pejseindsats. Fra entréen forbinder en gang med ovenlys til et flot granit-badeværelse og til de to værelser, hvoraf det store soveværelse har skabsvæg og dør ud til.

Havens skønhed skal simpelthen opleves, for ord og billeder vil aldrig kunne yde denne sanselighed retfærdighed: Forestil jer at sidde under terrassens kraftige vinranker, mens egern leger i træerne, og fuglene synger og flyver til og fra deres reder – hele nitten forskellige fuglearter besøger haven i løbet af året. Se for jer kigget ned gennem haven forbi den flotte gamle rododendron, og hvordan græsplænen bliver til skovbund, og kun et lavt stendige markerer overgangen til selve Geelskov, der står smukt gennem alle årstider. Tænk på duften af skov efter en sommerbyge, og prøv at mærke, hvordan huset holder på varmen, så I kan sidde ude til sent på de lange sommeraftener.

Alle disse vidunderlige sanseindtryk og meget, meget mere bliver en del af jeres hverdag her på Vangebovej 28. Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen – Holte for yderligere information og en fremvisning af denne herlige ejendom.