Sagsdata

Sagsnr.
JNL01731
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
28.950 / 24.627
Boligtype
Villa
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
158 m2
Kælder
156 m2
Grundareal
1.549 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.469 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.509 kr.

Vandkarsevej 12
2880 Bagsværd

SKØN
VILLA I
BAGSVÆRD

Drømmer du om mulighed for at forene bolig og erhverv i et hjem med arkitektonisk kant? Her i dejlige Bagsværd møder du en stor villa på en stor grund, som gennem årene har udviklet sig til at kunne rumme det hele. Derudover er beliggenheden for enden af et lille, lukket vænge også ret skøn. Indenfor en radius af 1000 meter møder du således daginstitution, skole, indkøb og idrætsfaciliteter – og når du trænger til at lufte løbeskoene kan dette ske ved søen eller i skoven. S-tog og motorvej fører dig videre ud i verden.

Gennem de seneste fem år er villaen fra 1973 blevet tilført en ny garage, som er bygget ind i terrænet. Garagen rummer cirka 60 m2 med toilet, bad og kontorrum og er således ideel til en selvstændig, der har brug for værksted, lager eller lignende. Desuden er haven blevet omlagt og der er kommet ny terrasse og nye tagrender på huset – blot for at nævne nogle af de seneste skud på stammen af moderniseringer. Når du træder ind over dørtærsklen til huset, møder du en rummelig bolig i to etager. På øverste etage møder du tre værelser, et badeværelse, et toilet samt en stor stue med indbygget pejs og udgang til sydvendt altan.

Underetagen byder på yderligere to værelser, et bryggers og et badeværelse, hvor den tidligere sauna meget belejligt er blevet omdannet til vinrum – et skønt supplement til det gode liv her på adressen. Desuden byder denne etage på et dejligt køkken med en smuk og praktisk granitbordplade, som du kan sætte varme ting på, når du er ved at kreere en middag til gæsterne, der slapper af foran den knitrende ild i pejs nummer to. Al denne herlighed er udført med sans for kvalitet, så kontakt os for en fremvisning.