Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07636
Boligtype
Villa
Opført
1984
Ombygget
2018
Energimærke
C
Boligareal
177 m2
Grundareal
1.200 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2

Kong Valdemars Vej 66
2840 Holte

IDYL &
LUKSUS I
SØLLERØD

Når morgensolen møder dig fra vinduespartiet, der strækker sig i husets fulde bredde og giver dig udsigt til dyrelivet i trætoppene, så ved du, at du er kommet til en ganske særlig bolig. Spændende, højtbeliggende, unik og bevaringsværdig liebhaver villa, opført af arkitekten Henrik Sundberg, fremstår som helt sit eget i både stil og planløsning. I 2017 blev ejendommen gennemrenoveret og fik tilført en ekstra etage. Alt udført med unikke kvalitetsløsninger og med respekt for husets oprindelige arkitektur. Foran ejendommen findes flot privat flisebelagt forhave med bl.a. smuk rhododendron beplantning.

På husets østside giver den store skrånende skovgrund med smukke træer fornemmelsen af, at man befinder sig i en gemt oase midt i skoven.
Ejendommen byder på flere gode solkroge, skøn natur, enestående fugleliv og ikke mindst privatliv. Desuden overdækket parkering til 2 biler. Lyst køkken i den moderne stil med stort ovenlysvindue. Herfra åben adgang til den store stue med fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti mod balkonen.
Foruden dette hjerterum, hvor skov og dyreliv kan opleves på tætteste hold, er der 3 gode værelser på første salen og et stort gulvopvarmet rum i stueetagen ligeledes med fantastisk udsigt.

Overalt i huset er her store vinduespartier, som bidrager til en dejlig lys atmosfære. Desuden to moderne og stilrene badeværelser. Fantastisk beliggende ejendom i det smukke område både med skoven og Søllerød Naturpark som nærmeste nabo kun 2 min. gang fra ejendommen. Fra den ugenerede ejendom er der kun 5 min. til Nærumvænge Torv med mange gode indkøbsmuligheder. Motorvejen ligger ligeledes indenfor 5 min. Kørsel, herfra nås København på under 20 min. Dette er en luksusvilla, som skal opleves!