Sagsdata

Sagsnr.
JNC01735
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
28.761 / 24.563
Boligtype
Villa
Opført
1995
Energimærke
C
Boligareal
168 m2
Grundareal
1.507 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.905 kr.
Forbrug pr. mdr.
102 kr.

Skovvænget 41
2970 Hørsholm

ARKITEKT-
TEGNET
VILLA

En elegant haveport åbner til en eventyrlig have med smuk beplantning og en helt unik atmosfære. Langt inde på grunden ligger den arkitekttegnede etplansvilla med 168 velindrettede kvadratmeter, der blandt andet byder på fire værelser, to badeværelser og en lækker, lys stue. Vi befinder os i den sydlige del af Hørsholm i et charmerende kvarter, der grænser op til Hørsholm Slotshave og Folehaveskoven. Velkommen til Skovvænget 41!

Huset er tegnet af Bülow Nielsen og præsenterer sig nydeligt med hvid facade, matchende vinduesrammer og indbygget carport, hvorfra I kan gå tørskoet ind i bryggerset. Det lette, lyse udseende går rigtigt fint i spænd med den indbydende, grønne have, hvor et sammensurium af blomstrende træer, stedsegrønne buske og velplejede bede skaber stemning og hyggekroge. Den overdækkede terrasse ligger mod syd, mens den store terrasse er placeret mod vest i læ mellem to husmure.Inden døre er inventaret også holdt i lyse nuancer, således at der er en harmonisk sammenhæng mellem rummene. Særlig nævneværdig er stuen, som har loft til kip, brændeovn, store vinduespartier og udgang til den overdækkede terrasse. Stuens franske dobbeltdør åbner til køkken-alrummet, som også har et lyst og luftigt miljø, og herfra er der dør til den anden terrasse. Forældresoveværelset har eget badeværelse med jacuzzi, og entréen har god opbevaringsplads i de faste skabe. Derudover rummer huset et ekstra badeværelse, tre børneværelser og et bryggers med egen indgang.

Det er svært at trumfe en beliggenhed som denne. Du har 250 meter til skoven og slotshaven, og skolen ligger for enden af vejen. Daginstitutionen er lige rundt om hjørnet, og alle byens tilbud kan du cykle til på fem minutter. Oplev selv den særlige stemning på Skovvænget 41 – kontakt os for en fremvisning.