Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01730
Boligtype
Fritidshus
Opført
1973
Boligareal
118 m2
Kælder
64 m2
Grundareal
1.852 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2

Forårsvej 39A
3460 Birkerød

DIREKTE
TIL FURE-
SØEN

Dette stemningsfyldte fritidhus i Landzone, uden boplæspligt, ligger på en let skrående grund, der stopper lige dér, hvor Furesøen begynder. Naturen og udsigten over vandet kan nydes gennem husets store vinduespartier og fra haven med store, gamle skyggefulde træer. Forårsvej er en lille, lukket vej i et stille kvarter nær den idylliske landsby Stavnsholt mellem Birkerød og Farum. Alle hverdagens bekvemmeligheder ligger derfor inden for bekvem afstand – det gælder både Farum Bytorv, gode skoler, Bistrup Busholdeplads og Farum eller Birkerød S-togsstation.


Grunden er anlagt i flere niveauer, hvilket giver et spændende og naturskønt look. Ud fra huset er der en stor, hævet og delvist overdækket terrasse. Men du kan også vælge at placere havemøblerne helt nede ved vandkanten. Der er naturligvis også mulighed for at have en kajak liggende, og på de varme sommerdage kan I springe direkte i vandet fra søbredden. Herudover er der en brostensbelagt og meget romantisk gårdhave, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Selve huset fremtræder med sortmalede træbjælker og store, hvidmalede vinduesrammer – nøjagtigt som et hus, midt i naturen, bør se ud. Den udvendige charme fortsætter indvendigt, hvor brede plankegulve og et lyst interiør sættes smukt i scene af dagslyset, som ubesværet finder vej gennem nydelige gulv-til-loft-vinduer. Huset byder på hele 182 etagemeter fordelt på et stueplan, og en ualmindelig god kælder med direkte udgang til haven. Hertil kommer et disponibelt rum på loftsetage, dette benyttes p.t som en skøn hyggekrog med kig til søen.


I stueplan rummer boligen en skøn stue, hvor de store vinduer udvisker grænsen mellem inde og ude. Stuen har også brændeovn og direkte udgang til terrassen. Det nydelige køkken er udstyret med masser af bord- og skabsplads, ligesom hårde hvidevarerne i børstet stål giver jer ekstra komfort. Der er udgang til gårdhaven og masser af ekstra opbevaringsplads under overdækning. Stueplan indeholder også et ældre badeværelse samt tre værelser ( det ene har oprindeligt været to) – der er med andre ord plads til hele familien. Endelig er der et møblérbart gangareal med dobbeltdør ud til terrassen. Det disponible rum på loftetagen kan anvendes som kontor eller til opbevaring, mens kælderetagen byder på et væld af muligheder. Hernede finder I et stort disponibelt rum, der ligesom stuen har et stort glasparti til haven. Rummet har desuden pejs og direkte udgang til en hyggelig terrasse. Herudover er der et vaskerum/thekøkken, et gæstetoilet, et gangareal samt endnu et disponibelt rum.Er I blevet forelsket i denne skønne perle, så ring allerede i dag og bestil en fremvisning.