Sagsdata

Sagsnr.
JNL01742
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
35.164 / 29.982
Boligtype
Villa
Opført
1891
Ombygget
1976
Energimærke
E
Boligareal
304 m2
Kælder
150 m2
Grundareal
5.265 m2
Stuer/Vær./Etager
3/6/3
Ejerudgift pr. mdr.
17.831 kr.
Forbrug pr. mdr.
6.608 kr.

I.H.Mundts Vej 24
2830 Virum

LIEB-
HAVERI
I VIRUM

I Virum ligger denne flotte liebhavervilla i høj kvalitet og med en dejlig, ugeneret have, hvor I kan lytte til fuglefløjt og nyde udsigten over Lyngby Sø. Villaen går under navnet Sorgenfrihus, og er naturskønt placeret på en lukket vej med nem adgang til alle hverdagens fornødenheder. Samtidig får I gåafstand til Sorgenfri Station, og tager I bilen er der cirka 15 minutter kørsel til Rådhuspladsen. Villaen er fra 1891 og rummer hele 304 m2 – perfekt til den store familie. Foruden stueetage og førstesal får I en fuld kælder på 160 m2 samt en dobbelt garage.

Huset er velholdt og et sandt overflødighedshorn af udsøgte detaljer, der understreger hvor særegen boligen er. Udenfor finder I blandt andet udhæng med malede motiver og et flot indgangsparti med fremskudt vindfang og massiv fyldningsdør. Det lyse og indbydende indre giver facaden kamp til stregen, eksempelvis i stuerne, hvor I møder klassiske detaljer så som flotte sildebensparketgulve, en smuk kamin med ornamenter, fyldningspaneler og kassetteloft. Når I træder ind over dørtrinnet og står i den imponerende hall, kan I fortsætte ned i kælderen eller på førstesalen.

I kælderen venter der jer et bredt gangareal, to badeværelser, to vaskerum og fem disponible rum. Førstesalen byder på to badeværelser og seks værelser, hvoraf det ene har udgang til egen altan. Tilbage i stueetagen møder I et gæstetoilet, et pragtfuldt køkken med spiseplads og tre skønne stuer, hvoraf den ene åbner op til en vinterhave og videre til terrassen. Ejendommens let skrånende placering giver optimale udsigtsforhold, og her kan I virkelig mærke stilheden. De sydvestvendte terrasser i tre niveauer sikrer, at I altid kan finde en plads i solen, og i haven får I masser af muligheder for at boltre jer omkring den store, fredede blodbøg. Denne ejendom skal simpelthen opleves ved selvsyn. Kontakt os i dag.