Sagsdata

Sagsnr.
JNC01741
Kontant
9.450.000
Udbetaling
475.000
Brutto / netto
41.805 / 35.892
Boligtype
Villa
Opført
1951
Energimærke
E
Boligareal
201 m2
Kælder
110 m2
Grundareal
1.261 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/3
Ejerudgift pr. mdr.
7.965 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.438 kr.

Vangebovej 20
2840 Holte

UDGANG
TIL
SKOVEN

Ønsker I at bo med skoven i baghaven, kunne dette være jeres drømmebolig. Her får I nemlig en ualmindeligt velbygget, arkitekttegnet villa på 201 m2 på en stor grund grænsende op til Geelskov i hjertet af Søllerød ved Holte. Beliggenheden er særdeles attraktiv med gåafstand til Vangeboskolen, daginstitution, indkøbsmuligheder i Holte Midtpunkt, S-toget mod København, Søllerød Sø og Ravnholm Skov, som på grund af det kuperede terræn går under navnet Det Danske Schweiz.

Dette arkitektoniske pletskud er opført i mursten med tegltag i 1948 og er løbende vedligeholdt af professionelle håndværkere – senest med nye vinduer i gavlen og på førstesal i 2013 samt nyt tag på garagen i 2014. I hele stueetagen har I smukt sildebensparket i egetræ under fødderne, og her finder I en pragtfuld spisestue i åben forbindelse med Hanstholm-køkkenet fra 2006 i massivt egetræ med Corian-bordplade. Amatørkokken har de bedste betingelser for at trylle ved gryderne med kvalitetshvidevarer såsom en ekstrastor ovn, Bosch-induktion med fem kogeplader, Miele-opvaskemaskine samt Bosch-kølefryseskab. Køkkenet opvarmes af den indbyggede brændeovn, og franske døre åbner ind til dagligstuen, hvor I kan nyde det fantastiske lysindfald, samt varmen og ildens knitren fra den åbne pejs. Adgang til gæstetoilettet med gulvvarme findes i den imponerende hall, hvor det originale, blyindfattede vindue skaber et særligt lysindfald. Den håndlavede elmetræstrappe fører op til førstesal, hvor I finder afhøvlede plankegulve og nymalede vægge på de fire store, lyse værelser. De deles om et elegant indrettet badeværelse med hvide elementer med Corian-bordplade, badekar, glasbruseniche samt gulvvarme at lune fødderne på. Foruden et praktisk vaskerum med Miele-vaskemaskine og -tørretumbler finder I et badeværelse med brus samt fem disponible rum med mange anvendelsesmuligheder i kælderen.

Takket være skoven og den velholdte beplantning med hæk og flotte rododendroner kan I fuldstændigt ugeneret nyde sommeren på havens solterrasser. Gennem lågen bagerst i haven finder I privat adgang til Geelskov.
Ejendommen der indeholder 311 etagemeter har et faktisk varmeforbrug på kun kr. 16.000,- pr. år.
Kontakt os i dag for en fremvining.