Sagsdata

Sagsnr.
JNL01756
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
22.187 / 18.847
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1879
Ombygget
1936
Energimærke
D
Boligareal
60 m2
Kælder
40 m2
Grundareal
93 m2
Stuer/Etager
2/2
Ejerudgift pr. mdr.
1.771 kr.
Forbrug pr. mdr.
502 kr.

Wiedeweltsgade 3, ST.
2100 København Ø

100
ETAGE-
METER

Der er fyldt med charme i denne villalejlighed, som ligger i stuetagen i et ikonisk byggeforeningshus fra 1879. Boligens 100 etagemeter er udnyttet til perfektion, og kombinationen af originale detaljer og nye opdateringer giver lejligheden et specielt særpræg. Endnu mere stemning er der i den aflukkede og private gårdhave med smukke brosten – en skøn oase som naturligt bliver en udvidelse af boligarealet, når sommersolen står højt på himmelen. Wiedeweltsgade ligger i Farimagsgade-kvarteret bedre kendt som Kartoffelrækkerne, der består af 480 huse bygget af Arbejdernes Byggeforening i perioden 1873-1888 efter engelsk forbillede med gule mursten, røde bånd og buer over vinduerne, ligesom de små, hyggelige forhaver går hele vejen ud til fortovskanten.

Netop denne lejlighed er placeret i café-enden af Kartoffelrækkerne nær pandekagerestauranten og Sticks og Sushi, ligesom der er gåafstand til søerne, Østre Anlæg, Botanisk Have, Indre By og Nørreport Station. Inde i lejligheden er der ekstra brede plankegulve, synligt murværk, radiatorskjulere og synlige bjælkekonstruktioner. De rustikke detaljer spiller desuden perfekt sammen med et lyst, tidløst interiør – her er kort sagt harmonisk. Udover et rummeligt stueplan med højt til loftet og masser af naturligt lys får I en lækker underetage at indrette jer på.

Helt i tidens ånd danner køkken og stue et stort leverum uden spildplads. Rummet opdeles dog af en smedet glasvæg fra 2015, som samtidigt er en æstetisk flot løsning, der giver rummet kant og personlighed. Køkkenet står skarpt med hvide, grebsfrie elementer og lækre hårde hvidevarer i børstet stål, herunder et amerikanerkøleskab og et gaskomfur. Fra den store, indretningsvenlige stue er der direkte udgang til gårdhaven, som er flot beplantet med roser og grønne buske. Der er desuden masser af plads til liggestole, Webergrill og spisende gæster rundt om havebordet. Herudover indeholder boligen et nydeligt badeværelse med stor, opmuret bruseniche – ja der er sågar vaskefaciliteter. Sko og overtøj kan placeres i den store fælles entré. En elegant, hvidmalet trappe fører direkte ned i den lyse underetage med pudsede murstensvægge, rustikke gulve og synlige bjælker i de højloftede rum. Hernede finder I to store, disponible rum i høj boligkvalitet. Det største rum har direkte forbindelse med et påklædningsrum, mens det andet har god plads til et arbejdsbord, reoler og andre møbler bag den smukke trappe.