Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01759
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1973
Energimærke
C
Boligareal
61 m2
Stuer/Vær.
1/1

Mølleåparken 99, ST. ue.
2800 Kgs. Lyngby

EGEN
SOLRIGE
TERRASSE

I Mølleåparken finder du indkøb på Brede Torv med flere dagligvarebutikker, offentlig transport både i form af bus og togforbindelse og nær Frilandsmuseet og den skønne natur i Brede.
Lejligheden der fremstår lys og indbydende, byder på entre med god skabsplads til overtøj, fordelingsgang med yderligere skabe stor lys stue med udgang til haven der vender mod syd/vest hvor man kan nyde eftermiddags- aftensolen. Lejligheden har endvidere dejligt hvidt køkken i åben forbindelse med stuen og med nem adgang til både for- og baghave. I denne lejlighed har man fjernet væggen mellem køkken og stue, hvilket giver ekstra indretningsplads i entre og mere lys i køkkenet. Herudover indeholder lejligheden et rummeligt soveværelse der vender mod øst. Det oprindelige badeværelse er skiftet til flot moderne brusebadeværelse med glasstensvæg og plads til vaskesøjlen. Flotte lyse fliser overalt i baderummet. Endvidere har lejligheden indgang igennem egen lille forhave/terrasse hvor man kan have spiseplads i morgensolen.
Lejligheden er beliggende i meget rolige omgivelser. Ejerforeningen er velfungerende og byder på bl.a. festlokale, sauna, godt stort fælles vaskeri, værkstedsrum, flotte grønne fællesarealer, p-pladser og god legeplads. Sælger er fleksibel med hensyn til overtagelsen.Fælleslånet er indfriet for denne lejlighed.Husdyrhold er tilladt.