Sagsdata

Sagsnr.
JNL01755
Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Brutto / netto
19.972 / 16.988
Boligtype
Villa
Opført
1949
Energimærke
G
Boligareal
64 m2
Kælder
24 m2
Grundareal
1.167 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.834 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.493 kr.

Nybrovej 279
2800 Kgs. Lyngby

MÅSKE
BYGGE
NYT?

Drømmer I om at opføre nyt hus, så har vi byggegrunden – og hvilken én af slagsen. Grunden er hele på 1.167 kvadratmeter og beliggenheden bliver ikke meget bedre, da Nybrovej er placeret mellem Lyngby Sø og Bagsværd Sø, ligesom der er få skridt til Radiomarken – et smukt og rekreativt naturområde. Der er mulighed for at fiske i Lyngby Sø, ligesom I kan ro i kajak. Herudover er der under 400 meter til Lyngby Åmosen, hvor I kan gå lange ture under de smukke, grønne trækroner.

Udover de mange naturområder er der kort afstand til Kgs. Lyngby med S-togsstation og hyggeligt handelsstrøg, Lyngby Storcenter og det ikoniske Magasin. Der er endvidere cykelafstand til skoler, daginstitution og idrætsfaciliteter. Hertil kommer, at der er hurtig forbindelse til København via Lyngbymotorvejen, så det bliver en smal sag at pendle frem og tilbage. Grunden er fuldstændig ugeneret og anlagt i flere niveauer med et væld af gamle træer, så her får I følelsen af at bo midt i naturen. Der ligger på nuværende tidspunkt et ældre hus på grunden, der står klar til nedrivning.

Hvordan I ønsker at placere drømmehuset på grunden, antal værelser, køkkenets placering og valg af materialer er helt op til jer. Muligheder er der nok af, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det eneste, der ikke er til at ændre, er grundens størrelse og den suveræne beliggenhed mellem Lyngby Sø og Bagsværd Sø. [L6] Dette er kort fortalt en unik mulighed for at opføre ny bolig på en dejligt stor, ugeneret og attraktivt beliggende grund. Byggeprocenten er 30%