Sagsdata

Sagsnr.
JN07643
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
26.543 / 22.787
Boligtype
Villa
Opført
1991
Energimærke
B
Boligareal
156 m2
Grundareal
1.600 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.929 kr.
Forbrug pr. mdr.
655 kr.

Kratmosevej 47B
2950 Vedbæk

SKØN
OG FRI
UDSIGT

For enden af en lukket vej i Trørød ligger denne villa og venter på at blive hjem for en ny ejer. Her får du ikke blot en lækker bolig med arkitektonisk kant – du får også en beliggenhed med naturen som nærmeste nabo og en smuk udsigt over fredet areal. Her er du omgivet af skovens trækroner, søen med åkander og et rigt dyreliv, hvor du kan møde alt lige fra rådyr, ænder, gæs, egern og fiskehejrer med mere. Når hverdagen trænger sig på, kan du glæde dig over nærhed til indkøb, daginstitution og skole via sikker skolevej. Når det er løbesko, børn eller hunde, der trænger til at blive luftet, kan du lægge vejen forbi det maritime miljø ved Vedbæk Havn eller tage turen gennem den røde port til Jægersborg Hegn.

Huset er opført i1991, og er en del af fire halve dobbelthuse tegnet af arkitekterne Hald og Brand der er kendt for det rustikke rå look og med sans for lyset. Ejendommen er løbende vedligeholdt og renoveret med respekt for arkitekten, senest isat energiruder med varm kant i 2017. Boligens 156 m2 fordeler sig over 2 plan med vandskurede vægge, klinker med vandbåren gulvvarme der giver et behageligt indeklima, Vola-armaturer, og smarte fjernbetjente ovenlysvinduer fra Velux med regn censor både i stuen og i soveværelset. Trappen til 1. salen fører op til en ualmindelig skøn stue i åben forbindelse ned til stueetagen med glasparti. Her er bl.a. loft til kip og en dejlig Hwam brændeovn der luner en kølig vinter aften.

Mange store og spændende vinduespartier, alle med skøn udsigt til naturen. Dejligt soveværelse med 3 BO skabe og et badeværelse. I stueplan møder du to værelser og endnu et badeværelse samt et praktisk bryggers med meget opbevaringsplads. I den sydlige ende af huset ligger køkken- alrummet der strækker sig ud mod lyset og søen. Køkkenet er indrettet med hvide, grebsfri fronter, indbygget ovn i god arbejdshøjde og god arbejdsplads til at trylle et lækkert måltid mad frem, når gæsterne ringer på døren. Middagen kan nydes her eller under åben himmel på en af de lækre træterrasser i haven. Kontakt os for en fremvisning.