Sagsdata

Sagsnr.
JNL01753
Kontant
6.750.000
Udbetaling
340.000
Brutto / netto
29.699 / 25.529
Boligtype
Villa
Opført
1952
Ombygget
1971
Energimærke
D
Boligareal
178 m2
Kælder
105 m2
Grundareal
888 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
5.759 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.774 kr.

Solbjærgsvinget 6
3460 Birkerød

OMGIVET
AF SKØN
NATUR

Forestil dig, at du lige er kommet hjem fra en skøn gåtur med masser af frisk vind i håret, du står nu i køkkenet og nyder udsigten til Sjælsø. Samtidig ser du ud på dine børn, der ruller på rølleskøjter på den lukkede vej foran. Bollerne er i ovnen, kagerne er bagt og om en time kommer der en masse børn til fødselsdagsfest.


Der er masser af plads til leg i haven og de omkringliggende grønne arealer. Da det bliver sen eftermiddag er der en masse trætte børn, der finder ro i kælderen med en god film og popcorn. Nogen bliver hentet og et par af de bedste venner bliver til overnatning. Planløsningen giver mulighed for, at der stadig er ro i huset, selvom der er mange børn i huset. Både i køkkenet og i den skønne lyse stue er der udsigt til Sjælsø og lysindfald dagen lang. Udelivet på ejendommen er fantastisk – en stor hævet træterrasse giver masser af sol og udsyn til den frodige, ugenerede have. Samtidig er der kort afstand til alt, hvad I skal bruge i hverdagen. Nærmeste busstoppested til Stationen ligger ca 100 meter fra huset.


I kommer til at bo i en kvalitetsvilla, som er opført i 1952 efter de gode, klassiske byggeprincipper, der var udbredte på den tid.
Huset rummer ialt 283 velfordelte kvadratmeter på stueplan, første sal og kælder. Kælderen har egen indgang, to store, højloftede disponible rum med mange spændende anvendelsesmuligheder. Derudover både værksted, vaskerum og viktualierum. Hele huset er desuden totalrenoveret inden for de seneste ti år – senest er det store badeværelse på førstesalen istandsat i 2016. Der er ligeledes blevet opført en ny carport. Inde i boligen tager alt sig lækkert ud. Det gælder både i køkkenet, hvor I får gulvvarme og en bordplade i massivt, hvidolieret træ samt i det spa-lignende badeværelse, hvor der er en ekstrastor bruseniche. Foruden badeværelset rummer førstesalen fire værelser og en møblérbar gang, mens stueplan nyder godt af et gæstetoilet og et enormt rummeligt opholdsmiljø med køkken, spisestue og stue i forlængelse af hinanden. Her er en stilfuld og hyggelig brændeovn, udgang til havens træterrasse, grøn udsigt i alle retninger og masser af lys ind fra alle verdenshjørner.


Haven omgives af en tæt, gammel bøgehæk, og via en elegant låge kan I træde direkte ud på et grønt fællesareal, hvor I finder en lille, hyggelig sø og en petanquebane. Her får I med andre ord en skøn kvalitetsvilla, hvor der er god plads til hele familien – både inde og ude. Hvis jeres børn er blevet store, kan du med fordel tænke i, at holde konfirmationsfester, 18-års fødselsdage, studenter fester m.v. i dit hjem – det giver en fantastisk mulighed for at følge med i dine børns liv, at have plads og mulighed for at invitere mange mennesker hjem på besøg.
Kig forbi Solbjærgsvinget 6!