Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01769
Boligtype
Villa
Opført
1892
Ombygget
1998
Energimærke
D
Boligareal
201 m2
Grundareal
1.880 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/1

Krummediget 4
3460 Birkerød

OMGIVET
AF SKOV
& NATUR

Denne velindrettede familievilla på 201 kvm med 4 børneværelser ligger direkte op til Rude Skov på to sider. Skovens stier og mountainbikeruter ligger bogstaveligt talt ti skridt fra hoveddøren og den dybe, stille ro forstyrres kun, når rådyrene springer gennem haven. I kan ikke bo tættere på den grønne natur end i dette velholdte og moderniserede hus, der som sin nærmeste nabo har en naturlegeplads med klatrestativer, fodboldbane og bålplads, hvor børnene kan bage snobrød og naboerne ofte samles over en øl, mens solen går ned.


I får her en bolig, hvor I kan være jer selv og koble helt af fra en travl arbejdsdag. I kan nyde skoven og naturen fra husets store stue og køkken, eller slå fløjdørene op og sidde på den 35 kvm store solterrasse, som fører direkte ned til husets mere end 1000 kvm store have.
Stueetagen er boligens naturlige, daglige fællesområde for både børn og voksne og for gæsterne, som vil nyde at komme på besøg. Der er et logisk og gennemtænkt flow gennem husets grundplan. Det oplever man lige fra det øjeblik, man kommer ind ad hoveddøren og bevæger sig videre mod det store alrum, som er åbent til køkkenet, og videre henimod terrassen, græsset, haven og skoven. Der er brede plankegulve, god loftshøjde og brændeovn til hygge og varme.
På førstesalen er der fire gode børneværelser og en fælles hyggekrog med puder til almindeligt samvær eller at se tv. Med denne indretning får børnene mulighed for hver især at trække sig tilbage til deres enemærker og få ro på, når de fælles aktiviteter i familien er gennemført nedenunder.


Til huset hører en selvstændig, isoleret og opvarmet bygning på 50 kvm, som er velegnet til motionsrum, musikrum, vinlager og almindelig opbevaring, herunder et 25 kvm loft til opmagasinering af fx ski og fritidsudstyr.
Huset er opført i 1892, ombygget i 2001 og løbende renoveret og har bl.a. en lav energiudgift som følge af efterisolering, et nyt træpillefyr og nye radiatorer. Alle bygninger er nymalede og hele ejendommen fremstår velholdt. Der er stisystem til Sjælsøskolen kun 1500 m væk og tre minutters gang til nærmeste busstoppested, hvorfra bussen kører til Birkerød station og S-tog.