Sagsdata

Sagsnr.
JNC01757
Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Brutto / netto
19.110 / 16.587
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1800
Energimærke
G
Boligareal
74 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.520 kr.
Forbrug pr. mdr.
500 kr.

Nyhavn 31B, 1. TH.
1051 København K

UNIK
LÆKKER
NYHAVN

I det historiske, karismatiske og atmosfærefyldte Nyhavn midt i den herlige stemning, der hersker hele året, udbyder vi denne – one of a kind – lejlighed, som har en herlig rolig og ugeneret placering i den smukke gamle Grosserer Grams Gaard, som ejerforeningen også hedder. Man mærker så tydeligt historiens vingesus, når man træder ind ad den aflåste port og ind i den smukke gamle gård, hvor lejligheden ligger placeret. Lejligheden fremstår i indflytningsklar og ovenud indbydende stand, og har bare det den kræsne køber utvivlsomt vil lægge stor vægt på.

Du bydes velkommen indenfor af en præsentabel og møblerbar entré med god plads til garderoben. Herfra er der indgang til et ganske indbydende og stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler og et godt bruse afsnit afskærmet bag en pæn glas mosaik væg. Køkkenet står kniv skarpt med gode hårde hvidevarer og med emhætte bygget ned på fornemste vis i bordpladen. I køkkenet er der en fransk altan, som kan åbnes op mod gården.

Stuen har så rigeligt med plads til både spisebords arrangementet som sofa gruppen og her er brændeovn, som lige kan give den ekstra hyggelige fornemmelse på en mørk vinter aften. Det store soveværelse har god plads til dobbeltsengen, garderobeskab samt kontor afdeling. Der er mulighed for at skrive sig op på venteliste til privat parkering i gården for kr 20.000,- årligt. Der er cykelkælder til ejendommen og indgang ejendommen kan både foregå via Nyhavn men også via Lille Strandstræde. Bemærk de lave ejerudgifter!