Åbent hus: 22/4 kl. 13:50-14:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01780
Kontant
6.250.000
Udbetaling
315.000
Brutto / netto
26.532 / 23.233
Boligtype
Villa
Opført
1949
Energimærke
C
Boligareal
138 m2
Kælder
75 m2
Grundareal
793 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/3
Ejerudgift pr. mdr.
6.853 kr.
Forbrug pr. mdr.
964 kr.

Klampenborgvej 14B
2930 Klampenborg

EASY
LIVING
2930

Indflytningsklar villa til familien, der ønsker at befinde sig tæt til Øresund, Dyrehaven, Ermelunden og alt det gode som området her har at tilbyde, herunder også de bedste skoler samt mange institutioner til de mindste i nærheden, inkl en skovbørnehave lige henne ad vejen

Huset er gennemrenoveret indenfor de sidste 10 år og har fået mahogny døre og vinduer med energiglas, og udskiftet tag. Derudover er kloakering og elektricitet samt naturgas fornyet, ligesom de fleste el-installationer også er. Husets indretning er således at du bydes velkommen i en elegant entré med et smukt svungent trappeløb til husets 1. sal. Via entréen er der indgang til gæste toilet samt en garderobe afdeling. Her er et skønt køkken-alrum udført i nutidigt og moderne tilsnit og med indbygnings spots i loftet og med ekstra brede og dybe køkkenskuffer. Køkken-alrummet har forbindelse til spisestue, hvorfra der er udgang til en helt unik syd-vest vendt terrasse, hvor sommeren rigtigt kan nydes. I forbindelse til spisestuen forefindes særdeles rummelig opholdsstue med en dekorativ og brugbar brændeovn, som rigtigt kan give hygge om vinteren. De 2 stuer har smukke stuk og roset lofter.

Husets 1. sal indeholder badeværelse med terrazzo gulv. Desuden forefindes 2 børneværelser, som idag er slået sammen til ét meget stort værelse. Forældre afdelingen består af et stort charmerende soveværelse udstyret med flere Velux vinduer og med en stor fransk altan, så morgen luften kan komme ind og dynerne luftes. Forældrene er så privilegerede også at have deres eget rummelige walk-in closet. Den højloftede og gode kælder på 75 kvm er idag indrettet med vaskerum, fyrrum, værksted samt et stort gæsterum. Den skønne have er et kapitel for sig med flere fredfyldte hygge og læ kroge. Beplantningen gør at der er 100% privatliv og ingen indkig Flyt ind og nyd livet – hvor svært kan det være!